Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SONY DSC-RX10 II CAMERA

SONDSCRX10M2
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

RX10 II med 24-200 mm F.2,8 objektiv.

  • Ny 20,2 MP (effektiv) Exmor RS CMOS-sensor af type 1.0
  • Klart Zeiss Vario Sonnar T* 24-200 mm F 2,8 objektiv
  • Mulighed for superhastigheds optagelser

Det nye professionelle RX10 II-zoomkamera med en hukommelsestilknyttet, stablet CMOS-sensor af 1.0-typen indfanger fantasien. Nu kan du udforske superrealistiske 4K-filmog stillbilleder.

 

Giv fantasien et nyt fokus med superrealisme i 4K

Det anerkendte RX10 II-kamera med bredt zoom fra Sony indeholder et bemærkelsesværdigt fremskridt inden for foto og film - verdens første hukommelsestilknyttede, stablede CMOS-billedsensor af 1.0-typen. Brug den til at skabe fantastiske 4K-film, op til 40x super-slowmotion, spektakulære stillbilleder og meget mere. En ny verden af superrealistisk fotografering åbner sig.

 

En verden af superhurtig optagelse

Velkommen til en fantastisk ny verden med superhurtig optagelse. Super-slowmotion - hidtil primært en funktion på professionelle kameraer. Nervepirrende actionbilleder uden forvrængning. En hidtil uset frihed til at optage i stærkt belyste omgivelser. Træd ind i det skjulte rige med en fantasi på 1/32000 sekund.

 

Verdens førstestablede CMOS-sensor af 1.0-typen med DRAM-chip

Den enestående billedsensor giver dig banebrydende nye funktioner - herunder op til 40x super-slowmotion og en lukker uden forvrængning - som hidtil kun har været tilgængelige i professionelt udstyr.

 

Imponer dine seere, overrask dig selv

Nyd 4Kmed høj præcision og minimal billedforvrængning til superrealistiske film. Det professionelle XAVC S-codec sikrer flotte optagelser med høj bithastighed, og fuld pixeludlæsning uden pixel binning opnår resultater med høj opløsning. Du kan indfange forbløffende superrealistiske film med filmiske detaljer og klarhed.

 

Se livet på en ny måde med 40x super-slowmotion

Indfang det, som er skjult for dine øjne. Filmoptagelse med høj billedhastighed (HFR) på op til 960 fps var engang kun tilgængeligt på professionelle kameraer og producerer super-slowmotion-optagelser af flygtige bevægelser. Med forskellige indstillinger til aktive motiver kan du optage professionelle film af et "skjult" univers af bevægelser.

 

En mageløs verden optaget ved 1/32000 sek.

Den superhurtige lukker på op til 1/32000 sek. uden forvrængning gør det muligt at indfange utroligt hurtige bevægelser uden den billedforvrængning, som kan forårsages af en rullende lukker.

 

Superhurtig lukker på 1/32000 sek.

Den superhurtige lukker uden forvrængning opnår en bred optagelsesdækning på op til EV 19.

Du kan optage billeder i stærkt belyste omgivelser, endda med sløret baggrund.

 

Hurtig og præcis reaktionsevne for at indfange afgørende øjeblikke

RX10 II integrerer hurtig intelligent AF med hurtig og præcis kontrastregistrering. Optimeret effektiv matchning mellem objektivet og dets controller giver en hurtigere reaktionsevne.

 

Stærke muligheder for at udtrykke dig.

I enhver scene og enhver optagelse kan du nyde skarpe resultater hver gang med et kraftigt ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv med en konstant blænde på F2,8 i hele zoomområdet. Objektivets enestående klarhed forvandler dine billeder til kunstværker.

 

Uundværlig funktion for seriøse fotografer

OLED Tru-Finder™ med høj kontrast har en imponerende høj opløsning, der svarer til 2359k punkter. Den lysstærke synlighed fra hjørne til hjørne gør det nemt at koncentrere sig om at optage motiver.

 

Designet til at glæde professionelle og inspirere amatører.

Du kan regne med en traditionel professionel betjening som f.eks. en manuelt betjent blændering. Opdag kamerahusets opfindsomhed, herunder et gennemtænkt design med modstandsdygtighed over for støv og fugt. RX10 II forener forventede og enestående funktioner for at overgå dine forventninger.