Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SONY DSC-RX100 IV CAMERA

SONDSCRX100M4
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

En mester i hurtighed

  • Ny 20 MP (effektiv) Exmor RS CMOS-sensor AF typer 1.0
  • Zeiss Vario Sonnar T* 24-70mm F. 1.8-2.8 objektiv med stor diameter
  • Mulighed for superhastigheds optagelser

En verden af superhurtig optagelse

Velkommen til en utrolig ny verden med superhurtig optagelse. Super-slowmotion - hidtil primært på professionelle kameraer. Nervepirrende actionbilleder uden forvrængning. En hidtil uset frihed til at optage i stærkt belyste omgivelser. Træd ind i det skjulte rige med en fantasi på 1/32000 sekund. Magien venter på dig.

 

Optag mere, end øjet kan se

Inde i det kompakte RX100 IV finder man verdens første hukommelsestilknyttede, stablede CMOS-sensor af 1.0-typen - et bemærkelsesværdigt fremskridt inden for billedoptagelse. Brug den til at afsløre magien ved op til 40x super-slowmotion, en superhurtig lukker på 1/32000 sekunder uden forvrængning samt praktiske 4K-film. Nu kan du udforske en uendelig billedfrihed, som overgår fantasien.

 

Stablet CMOS-sensor af 1.0-typen med DRAM-chip

 

Verdens første stablede CMOS-sensor af 1.0-typen med DRAM-chip

Den enestående billedsensor giver dig banebrydende nye funktioner - herunder op til 40x super-slowmotionog en lukker uden forvrængning - som hidtil kun har været tilgængelige i professionelt udstyr.

 

Se livet på en ny måde med 40x super-slowmotion

Filmoptagelse med høj billedhastighed (HFR) på op til 960 fps6 var engang kun tilgængeligt på professionelle kameraer og producerer super-slowmotion-optagelser af flygtige bevægelser. Forskellige indstillinger passer til aktive motiver, så du kan optage professionelle film af et "skjult" univers af bevægelser omkring dig.

 

En mageløs verden optaget ved 1/32000 sek.

Den superhurtige lukker på op til 1/32000 sek. uden forvrængning gør det muligt at indfange utroligt hurtige bevægelser uden den billedforvrængning, som kan forårsages af en rullende lukker.

 

Superhurtig lukker på 1/32000 sek.

Den superhurtige lukker uden forvrængning opnår en bred optagelsesdækning på op til EV 19. Du kan optage billeder i stærkt belyste omgivelser, endda med sløret baggrund.

 

Kontinuerlig optagelse med op til 16 fps8 uden udfald

Til trods for det høje antal på 20,1 megapixel giver kameraet mulighed for hurtig udlæsning ved kontinuerlig optagelse med op til 16 fps uden udfald - så du kan indfange afgørende øjeblikke i bevægelse uden at gå glip af noget.

 

4K-filmklip i lommen

Nyd 4K-filmklip - superrealistisk 4K10'11'12 filmfunktion til hverdagens 4K-optagelser på op til 5 minutter. Det professionelle XAVC S-codec sikrer flotte optagelser med høj bithastighed.

 

Lys, klar og mere præcis

Den udtrækkelige XGA OLED Tru-Finder™ er en enestående funktion i et kamera af denne størrelse. Denne EVF er behandlet med ZEISS® T*-belægning og giver en klar visning fra hjørne til hjørne.