Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SONY DSC-RX100 V-A CAMERA

SONDSCRX1005A
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Utrolig ydeevne i et kompakt kamera med 1.0-type sensor

Mød RX100 V – det ultimative kompaktkamera til at optage film og tage stillbilleder med imponerende detaljer. Dette kamera har arvet RX100-seriens anerkendte 1.0-type billedsensor og suser frem med lynhurtig 0,05-sek.1autofokus, 315 AF-punkter på det fokale plan, kontinuerlig optagelse op til 24 fps med AF/AE-sporing samt fremragende 4K-filmegenskaber. 

 

Superhurtig 0,05-sek. autofokushastighed 

Forbedret autofokus er et resultat af et banebrydende AF-system, der kombinerer superhurtig 0,05-sek. AF-hastighed og bred, tæt AF-dækning, der anvender 315 faseregistrerings-AF-punkter. 

 

Optag kontinuerligt ved op til 24 fps med AF/AE-sporingspræcision

Jævn sporing af motiv med reduceret blackout

Optag 20,1 MP-billeder ved op til 24 fps, kontinuerligt for op til 233 optagelser og med fuld AF/AE-sporing for hver. Med reduceret blackout er det også nemmere at følge motiver i bevægelse på både LCD-skærmen og i søgeren.

 

Skarpere fokus med Fast Hybrid AF

Fast Hybrid AF-systemet og den brede autofokusdækning tillader hurtige fokuseringshastigheder og stor nøjagtighed ved sporing til optagelse af skarpe billeder, selv når der optages 4K-film.

 

Bred AF-dækning med 315 punkter holder fokus

315 tæt placerede faseregistrerings-AF-punkter tilbyder bred dækning (65 % af billedsensorens billedområde) for konsekvent AF og sporing, selv af små motiver, der bevæger sig hurtigt. 

 

Få episke action-scener til at vare endnu længere 

Udvidet super-slowmotion ved op til 960 fps

RX100 V kan optage film til super-slowmotion ved op til 960 fps (40x den normale billedhastighed). Med dobbelt så meget optagetid som forgængeren kan du optage endnu mere action og gengive næsten enhver aktivitet mere mindeværdigt.