Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PHASE ONE XT IQ4 100MP TRICHROMATIC INCLUDING 32MM

PHA72315
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

I en klasse for sig

XT kamerasystemet er en videreudvikling af det klassiske storformatkamera. Med Phase Ones digitale billedteknologi og et helt nyt integreret kamera, som anvender mellem- og storformatobjektiver, er storformatkameraet genfødt.

Nyt lukkersystem

Objektiverne til Phase One XT understøtter en helt ny type lukker, som er fuldt integreret med kamera og bagstykke. Ingen forstyrrende kabler, men i stedet nem kontrol af dit objektiv fra skærmen på dit Phase One bagstykke.

Systemet

Phase One XT er opbygget af kompromisløse komponenter. Forrest sidder Rodenstock HR Digaron objektiver med den nye XT-lukker.
I midten sidder XT kameraet, som med shift-funktioner i X og Y retningen, giver dig perspektivkontrol over dit motiv. Det super kompakte kamera kan bruges i hånden eller på stativ.
Bagerst sidder Phase One IQ4 bagstykket, som med 150MP eller 100MP leverer billeder i en overtruffen kvalitet.  Herfra kontrollerer du dit kamera og ser dine billeder før og efter optagelsen.

Den bedste billedkvalitet, du kan få

Resultatet er et kamerasystem, hvor alle komponenter spiller sammen om at give dig den bedste billedkvalitet, der findes - ganske enkelt.

Vi vil gerne vise dig, at vi mener det. Kontakt os for en uforpligtende demonstration.

Producent Phase One
Kategori Mellemformat
Mellemformatsenhed Camera + Back + Lens