Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X-H1 BODY W. BATTERYGRIP KIT BLACK

FUJIXH1KIT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Nu kommer X-seriens nye topmodel, FUJIFILM X-H1, designet til at imødekomme kravene fra de professionelle fotografer inden for både still-billeder og Video. Med et helt nyudviklet robust og hårdfør kamerahus, en forbedret ergonomi og et professionelt work flow kombineret med en effektiv fem–akslet billedstabilisering og massevis af nyudviklede stillbillede- og videofunktioner er X-H1 det bedst performende, alsidige og avancerede kamera i X-serien nogensinde.

 

Første kamera X-serien med billedstabilisering

Det nye FUJIFILM X-H1 er det første kamera i X-serien med en fem- akset billedstabilisering (IBIS) der ved hjælp af sin avancerede konstruktion og bl.a. dobbelt processorer når op på ca. 10.000 beregninger pr sekund. Kombinerer man dette med det store udbud af topkvalitets objektiver til X-Serien, så kompenserer den nye billedstabilisering helt op til 5,5 stop længere lukketid. Byggeprocessen sker med ekstrem præcision og nøjagtighed, og hvert kamera bliver individuelt tjekket og justeret under samlingen for at sikre at billedsensoren sidder i eksakt rette position efter samlingen. Med et helt nyudviklet fjederophæng af lukkemekanismen, kombineret med en helt ny lukkerfunktion med ”elektronisk første gardin”, minimeres lukkerens vibrationer yderligere for at give maximalt kvalitet og udbytte af billedstabiliseringen.   

 

Kraftigere konstruktion, søger med højere opløsning og nyt top-display

X-H1’erens robuste og vejrforseglede konstruktion, i sammenligning med FUJIFILMs robuste X-T2, forbedret endnu mere og har fået en 25% tykkere magnesiumlegering, en overfladebehandling der er endnu stærkere og mere robust, samt en yderligere forstærket konstruktion af bajonetfatningen til objektiverne. X-H1 har ydermere fået en helt nyudviklet lukker-udløser og større greb for endnu bedre ergonomi.

Kameraets lukker arbejder endnu mere lydløst en oplevet før i X-serien og er opgraderet med en dedikeret AF-ON (Back Focus) knap til de fotografer der vil styre fokus med tommelfingeren.

Den elektroniske søger har en imponerende opløsning på hele 3.69 megapixel, høj forstørrelsesgrad og opdateringsfrekvens med minimal blackout-tid ved billeder taget i hurtige serier (burst). LCD-skærmen på kameraet bagside (3”) er udstyret med touch-funktion og kan som på FUJIFILM X-T2 vinkles i hele 3 retninger op & ned til dem der fotograferer horisontalt og kan ydermere vinkles i vertikal position samtidig. X-H1 er også forsynet med et praktisk top-display der tydeligt viser al info i alle typer lysforhold. Desuden kan man selv vælge hvilke informationer man ønsker displayet skal vise i henholdsvis still & video indstilling.

I kameraet finder man samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor og kraftfulde processor (X Processor Pro) der blev lanceret sammen med FUJIFILM X-Pro2 og senere hen FUJIFILM X-T2. X-H1 benytter samme farvefilter med irregulær pixel opsætning og behøver derfor ikke noget og skarphedshæmmende anti alias filter (Low Pass Filter) for at modvirke moire ved detaljerede mønstre. Dermed frigøres processoren til at udnytte sit fulde potentiale til at processere billeder med fantastisk detaljerigdom, samtidigt med FUJIFILM´s anerkendte farvegengivelser. Sensoren gør det muligt at anvende meget høje og følsomme ISO-værdier, med meget lav støj til følge.

 

 

Omfattende forbedringer til den avancerede film & videofotograf

X-H1 er det første kamera i X-Serien med en nye filmsimulering ETERNA. Filmsimuleringen er baseret på den analoge film ETERNA der længe har været populær inden for filmindustrien. ETERNA leverer et cinematisk udtryk med stor tonalitet i skygger, samt lavere kontrast og farvemætning. Kombineret med muligheden for at kunne øge det dynamiske omfang (DR400) og en højere bitrate (op til 200 Mbps) giver det fotografen muligheden for et hurtigere og mere optimalt workflow og større kreativ frihed ved redigering, pga. et dynamisk omfang på ca. 12 stop.

X-H1 optager i 4K DCI (4096 × 2160 pixels) eller UHD (3840x2160 pixels) og slow motion video ved 120fps i Full-HD, som skaber en jævn og blød slowmotion. Kameraet kan anvende farvegradueringsprofilen F-log på både SD-kort og på ekstern recorder via HDMI. Følgeautofokus ved video er forbedret og har fået tilføjet flere indstillingsmuligheder (sporingsfølsomhed og AF-Hastighed) og i manuel indstilling er der nu tilføjet indstillingen ”linier” der forbedrer objektivets zoom ved variabel zoomhastighed. X-H1 har også flere nye indstillinger ved lydoptagelse, en bedre intern mikrofon af højere kvalitet end tidligere i X-serien, auto gain, limiter og elektronisk reducering af vindstøj. Der er yderligere tilføjet mulighed for at tilføje tidskode til sine optagelser. 

 

 

Forbedret autofokussystem og ny indstilling der minimerer flimmer.

Kameraets autofokus-algoritme er blevet videreudviklet og er nu endnu mere raffineret end tidligere set i modellerne fra X-serien. Autofokus fungerer hurtigere og med større præcision, i situationer ved dårligt lys og ved motiver med lav kontrast. Det er nu muligt at bruge blændetrin f/11 og stadigvæk benytte billed-sensorens hurtigere AF-punkter med phase-detection. Der er også sket store forbedringer ved følgefokus situationer (AF-C) imens man zoomer, hvilket er en stor fordel ved fotografering af motiver med et uforudsigeligt bevægelsesmønster. 

Ønsker man hurtig og sikker kontrol over sit fokuspunkt finder man også på X-H1 et joystick til at styre sine aktive AF- single fokus punkter eller AF–Zone fokus punkt med. Autofokus måles med høj præcisions ved hjælp af 91 fokuspunkter, hvor de 49 centrerede er med phase detection for at opnå hurtigste og bedste præcision. Fokuspunkterne dækker størstedelen af søgerbilledet og kan bruges både manuelt og automatisk. Ønsker man udvidet præcision kan man endda øge antallet af fokuspunkter helt op til 325 punkter, via en indstilling i menuen.

X-H1 har en helt ny funktion til reducering af flimmer fra pulserende lyskilder med ujævn lysstyrke og farve. Funktionen gør at kameraet eksponerer når lyskilden lyser kraftigst og giver hermed en mere balanceret eksponering og hvidbalance ved f.eks. indendørsfotografering med lysstofrør o.l.