Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X-T100 BODY DARK SILVER

FUJIXT100SILVER
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

FUJIFILM X-T100 – Vis mig din verden!


Udbuddet af kompakte systemkameraer i X-serien fortsætte med at vokse nu hvor vi lancerer den nye FUJIFILM X-T100. Kameraet henvender sig til fotointeresserede der ønsker sig et kompakt og handy systemkamera med massere af features og stor billedsensor på 24,2 megapixel der giver enestående billedkvalitet samt Fujifilms roste og meget værdsatte farvegengivelse. Med kameraets højtopløste søger, kombineret med en overskuelig og intuitiv betjening, 3 vejs vinklingsbar touchskærm og hurtig autofokus, er det blevet lettere end nogensinde at fange øjeblikket.

FUJIFILM X-T100 har en kraftfuld 24,2 megapixel billedsensor i APS-C størrelse, der er 14 gange større en billedsensoren på en traditionel smartphone. Større billedsensor har bla. fordele når det kommer til detaljegrad, dynamisk omfang, flot baggrundssløring og fotografering ved dårlige lysforhold. Fujifilms anerkendte og høje billedkvalitet bygger på 80 års erfaring fra udvikling af fotografisk film. Disse egenskaber derfra gengives bla. i kameraets evne til gengive varme hudtoner, klar blå himmel eller grønne nuancer i naturen. X-T100 har et nyudviklet scenegenkendelses program (SR+) der automatisk tilpasser kameraet indstillinger til forskellige motiver og fotosituationer. FUJIFILM har oven i dette også elleve varianter af Fujifilms unikke filmsimuleringer og 17 varianter af avancerede filtre, der gør at fotografen kan sætte sit helt eget personlige præg på sine billeder med et utal af kunstneriske udtryksmuligheder. Kameraet er også udstyret med flere praktiske og smarte funktioner så som HDR, 4K- multifunktionsindstilling, timelapse-video & højhastighedsvideo til slowmotionoptagelser.

X-T100 har et hurtigt og pålideligt autofokussystem til at fange hurtige motiver i bevægelse og fungerer tillige fortræffeligt i dårlige lysforhold. Kameraet har arvet fokussystemet fra vores high end pro kameraer i X-serien og kombinerer det der hedder fasedetektion & kontrastbaseret autofokus (Hybrid AF) sammen med en nyudviklet autofokusalgoritme udviklet til pro X-kameraerne.

FUJIFILM X-T100 har et super elegant design med top plade i aluminium og er let med en vægt på kun 448gram. Kameraet har både superskarp og opløst søger samt en vinklingsbar touchskærm – perfekt når man f.eks. skal filme & fotografere sig selv. Med en batterilevetid på hele 430 billeder per opladning bliver X-T100 en tro følgesvend der sammen med fotografen aldrig misser en fotomulighed. Vil du også dele dine billeder med andre er FUJIFILM X-T100 med sin strømbesparende Bluetooth teknologi, altid opkoblet til din smartphone eller tablet. Selve billedoverførelsen sker hurtigt, enkelt og automatisk (selv under fotografering) med Wi-Fi via appen FUJIFILM Camera Remote til både iOS & Android.