Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X-T2 BLACK KIT M. 18-55 / 2,8-4,0

FUJIXT2KIT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

FUJIFILM X-T2

Med det nye X-T2 kamera introducerer Fujifilm X-Seriens ultimative flagskib, sammen med X-Pro2 kameraet. Det nye kamera er forsynet med en 24 megapixel billedsensor, videofunktion med 4K-opløsning og et nyt super hurtigt autofokussystem.

 

Ny sensor og billedprocessor

Inden under det robuste og vejrforseglede magnesiumhus finder du samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor og kraftfulde processor (X-processor Pro), som blev lanceret med FUJIFILM X-Pro2. Den nye sensor leverer billeder med minimal støj og med ISO værdi på helt op til 51200.

Den høje processorkraft i X-Processor Pro giver først og fremmest høj hastighed. De fleste af funktionerne i X-T2 er dermed blevet markant hurtigere sammenlignet med X-T1’eren. Autofokus er mærkbart hurtigere til både stillestående bevægelige motiver.

Den store klare søger har fået dobbelt så høj opdateringsfrekvens i søgeren (100 billeder/sek. mod tidligere 54) og en halvering af ”blackout”- (tiden mellem eksponeringerne ved billeder taget i serier)

Du vil også opleve en søger med dobbelt så høj lysstyrke som forgængeren.

 

Professionelle videofunktioner

Fujifilm X-T2 giver dig som det første kamera i X serien video i 4K (3840x2160 pixler, 30p).

Kameraet benytter 1,8x oversampling, hvilket betyder at der hentes 1,8 gange flere informationer fra billedsensoren end hvad der reelt er behov for ved produktion af video i 4K kvalitet. Det giver dig den maksimale og bedste videokvalitet.

Kameraet skyder i en ekstra høj bitrate på 100 Mps og kan tillige hente videosignalet komprimeret via kameraets HDMI-udgang. Du får også mulighed for at udnytte farveprofilen F-LOG for at få størst mulige dynamik og toneomfang.

Yderligere giver det nye X-T2 ”Fokus Peaking” ved manuel fokusering og manuel indstilling af lydniveauet under selve filmoptagelsen er nu også muligt.

 

Designet til action

Fuji X-T2 er konstrueret til all-round fotografering, med fokus på mere action betonede motiver. Det ses blandt andet ved ”burst” mode der leverer 8 billeder per/sek., en lukker tid på 1/8000sek. og flash synk op til 1/250sek.

Autofokussystemet har fået en gennemgribende opgradering og er nu forsynet med 91 punkter, hvoraf de 49 centerbaserede er med fasedetektion for at opnå maksimal hastighed og præcision. Fokuspunkterne dækker størstedelen af søgerbilledet og kan fungere automatisk eller manuelt. Er behovet større præcision, kan du øge antallet af fokuspunkter med op til 325 punkter totalt, via en indstilling i menuen.

En vigtig nyhed er lanceringen af 5 helt nyudviklede fokusprogrammer, alle specialudviklede til forskellige typer af motiver i bevægelse, samt en ny Custom indstilling. Her kan du selv definere og indstille hvordan parametrene skal agere i forhold til hastighed og præcision i fokussporingen. Funktioner der gør X-T2 velegnet til sports og dyrefotografering.

 

Kompakt og med betjening i bedste kvalitet

Der er også sket markante forbedringer i betjeningen af kameraet. Eksempelvis er 4-vejs tasterne på bagsiden af kameraet blevet forhøjede og meget mere responsive i betjeningen. En ny specielt 9-vejs joystick gør håndteringen af det aktive fokuspunkt lynhurtigt og præcist. De klassiske hjul til indstilling af lukketid og ISO håndtering er nu lavet højere og udstyret med en låseknap, som hurtigt kan aktiveres og deaktiveres med et enkelt tryk.

Den store 3” LCD skærm kan nu vinkles i 3 forskellige retninger. Den kan vippes op eller ned ved fotografering i horisontale stillinger eller som noget nyt også vinkels til brug ved fotografering i højformat.

Af øvrige funktioner skal nævnes en ny dobbelt SD kortlæser