Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PANASONIC LUMIX FZ2000

PANFZ2000
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Nyudviklet foto/video-hybridobjektiv

Det nye F2.8-4.5 24-480mm LEICA DC VARIO-ELMARIT-objektiv har en høj optisk ydeevne til både fotos og videoer. 

Dette objektivsystem har en indvendig zoomstruktur med styrepolmekanisme, der giver en jævn, stabil zoomfunktion og markant undertrykker billedskift med 80 % sammenlignet med forgængeren FZ1000. En DC-motor uden kerne gør det muligt at zoome langsomt og konstant fra bred til 20x tele-ende.

En galvanometerdreviris, som bruges i professionelle videokameraer, fanger uden problemer pludselige ændringer i lysstyrken. Dette sikrer jævn, perfekt iriskontrol, selv når der zoomes.

 

20x optisk zoom i et kompakt hus

Det nye LEICA DC VARIO-ELMARIT-objektiv har en F2.8-4.5-lysstyrke, der modstår sløring selv for telefotobilleder, og en visningsvinkel, der går fra 24mm vidvinkel til 20x optisk zoom, mens størrelsen på huset bevares.

Objektivenheden består af 16 elementer i 11 grupper, herunder 4 ED-objektiver, 5 asfæriske objektiver med 8 asfæriske overflader og et UHR-objektiv. Dette objektiv opfylder Leicas strenge standarder i MTF-værdien og i undertrykkelsen af skygger og skær.

Panasonics unikke asfæriske objektivformteknologi opnår en smuk og jævn defokusering med en usynlig kantlinje.

 

Videooptagelse i professionel kvalitet

LUMIX FZ2000 er en videreudvikling, der lever op til professionel kvalitet og standard og 4K (Cinema 4K: 4096 x 2160/24 fps og QFHD 4K: 3840 x 2160/op til 30 fps) videooptagelse i MOV/MP4 og Full HD-videooptagelse med ultrahøj bit-rate ved 200 Mbps (ALL-Intra)/100 Mbps (IPB) uden nogen grænse for optagelsesvarighed. Desuden er der nu tilføjet en række af de praktiske funktioner, der kræves til professionel videooptagelse.

 

Stor 1" sensor – Fantastiske billeder selv ved svagt lys

Den store 1" 20,1-megapixel High Sensitivity MOS-sensor forbedrer forholdet mellem signal og støj, så det bliver muligt at få tydelige billeder med minimal støj, selv ved optagelse ved ISO12800/Extended ISO25600. Den store mængde lys er med til at frembringe en imponerende defokusering med lav dybdeskarphed. Det betyder, at du kan skabe virkelig fantastiske billeder i mange forskellige optagesituationer.

 

0,74x stor OLED LVF med 2,36 mio. punkter

En højopløselig OLED Live View Finder med 2,36 mio. punkter giver høj sigtbarhed takket være en kontrast på 10.000:1 og perfekt indramning selv ved direkte sollys. Høj 0,74x forstørrelse (svarende til et 35 mm kamera) og en bred synsvinkel gør det nemt at se billedets detaljer, selv når øjet fjernes fra midten af søgeren.

Bagskærmen med vippe- og drejefunktion giver dig friheden til at finde usædvanlige perspektiver, samtidig med at den nemme betjening og fulde billedkontrol bevares. Desuden giver touchbetjeningen dig mulighed for omgående at fokusere på motivet ved blot at trykke på det på skærmen, og du kan oven i købet udløse lukkeren med et enkelt tryk.