Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON XA70 4K CAMCORDER

CANDXA70
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon XA70 4K Camcorder

 • 1,0"-type CMOS-sensor og DIGIC DV6-processor til 4K UHD-optagelse
 • 15x optisk zoom med 40x digital zoom
 • DUAL Pixel CMOS AF og ansigtssporing
 • Dual XLR-lydudgang med 4-kanalers lydoptagelse
 • Understøtter infrarødoptagelse
 • 3G-SDI (kun XA75) og HDMI-output

Højkvalitets 4K-optagelser

Med Canons sortiment af kompakte videokameraer kan content creators nemt optage forbløffende 4K-billedmateriale, uanset optagelsesscenario. XA75/XA70 er udstyret med en 1,0"-type CMOS-sensor og drives af Canons DIGIC DV6-billedprocessor, så brugerne kan optage 4K UHD- og Full HD-billeder vha. oversampling og få glæde af overlegen HD-kvalitet.
Dette gør dem perfekt til brug i en lang række optagelsessituationer.
I kombination med Canons intelligente optiske design tilbyder disse videokameraer imponerende zoomfunktionalitet i et let og kompakt hus.
 XA75/XA70 byder på 15x zoom (35mm-ækvivalent).
Samtlige professionelle modeller understøtter 40x digital zoom, hvormed zoom kan udvides til til 600x i XA75/XA70.
De fire nye XA-videokameraer har fortræffelige videofunktioner og er også designet til at forbedre betjeningen, takket være en ny 3,5" stor LCD-touchscreen og en elektronisk søger med høj opløsning.

Nøjagtig fokus, stabile optagelser

XA75/XA70 er udrustet med Canons højpræcisions AF-systemer, så content creators kan være sikre på, at de kan låse fokus på deres motiver og nemt følge med i, hvad der sker inden for billedrammen. XA75/XA70 har Dual Pixel CMOS AF, hvormed man kan opnå hurtig og nøjagtig fokus, og med Dual Pixel-fokusguiden kan man nemt opnå manuel fokus på et motiv.
 De tilbyder justerbare fokuseringshastigheder til enten at bruge hurtig eller jævn AF. Fokuseringshastighederne kan styres fra kameraernes 3,5" LCD-skærm, så brugerne nemt kan indstille fokus ved blot at røre ved et enkelt AF-punkt på skærmen.
For at få endnu højere nøjagtighed og bedre betjening – særligt i travle miljøer, hvor fotografer skal holde fokus på motivet – er kameraerne også udstyret med Face Detection AF (ansigtsregistrering) og Face Tracking (ansigtssporing).
På XA75/XA70 kan man indstille manuel fokus vha. fokus-/zoomringen eller ved hjælp af kontrolringen. Endelig bidrager kameraernes 5-aksede billedstabilisering til jævne, rystefrie billeder.

Alsidige optagelsesformater

XA75/XA70 tilbyder en række fleksible optagelsesmuligheder, der passer problemfrit ind i professionelle workflows, hvad enten man optager XF-AVC 4K UHD 160 Mbps ved 25P til tv-produktioner eller i den mindre, mere håndterbare codec MP4 4K UHD 150 Mbps ved 25P.
Med en række særlige optagelsesmuligheder som slowmotion og fastmotion, On-screen Display-optagelse, der indlejrer dato og tid i videoen, og en infrarød optagelsesmetode til brug i mørket kan disse kameraer bruges til en bred vifte af scenarier.
Det brugerdefinerede billedmenu, hvormed brugerne kan farvematche billeder med andre Canon-kameraer, gør, at de også nemt kan integreres i en opsætning med flere kameraer.
XA75/XA70 har to XLR-lydudgange og 4-kanals lineær PCM til at indstille optagelsesniveauet og -følsomheden, så man kan optage professionel lyd.

Forbedrede tilslutningsmuligheder

Canons nye professionelle videokameraer kommer med en række forskellige tilslutningsmuligheder, så man hurtigt og nemt kan overføre videoer i høj opløsning.
XA75/XA70 kan streame HD-video i UVC via USB-Cigennem en PC – hvilket er perfekt til uddannelsessteder eller bedesteder, der i stigende grad tilbyder både ansigt-til-ansigt- og virtuelle services.
Begge modeller har HDMI-output og simultan backup og relay recording via dobbelte SD-kort, og XA75 tilbyder også 3G-SDI-output.

Medfølger:

 • Canon XA70
 • HDU-1 Handle Unit
 • PD-E1 USB Power Adapter
 • BP-820 Battery Pack
 • Lens Hood with Lens Barrier
 • Mic Holder
Producent Canon
Kategori Videokamera
Megapixel Opløsning 13.4 MP
Antal effektive pixels 8.29 MP
Autofokus Ja
Sensor størrelse 1"
Batteri BP-820, BP-828
Hvidbalance 2000-15000 K
Flashsko Ja
Bredde 11 CM
Dybde 21.4 CM
Højde 9.1 CM
Vægt 990 G
LCD strørrelse 3.5 "
Touchskærm Ja
Lagringsmedie 2xSD,2xSDHC,2xSDXC
HDMI udgang Ja, mini
Videoopløsning 4K 30p, FHD 60p
Mikrofon indgang Ja
Hovedtelefon indgang Ja
USB indgang USB-C (3.1)
Indbygget filter Ja
Indbygget mikrofon Ja