Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON XF605 VIDEO CAMERA

CANDXF605
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon XF605

  • 1,0-type CMOS-sensor og DIGIC DV7-processor
  • 4K UHD 60p/50p 4:2:2 10-bit i XF-AVC samt MP4
  • 4K L-serie, 15x optisk zoomobjektiv med 30x Advanced Zoom i Full HD
  • Dual Pixel CMOS AF med Eye Detection AF og EOS iTR AF X
  • Understøtter PQ- & HLG HDR-formater
  • Simultane optagelsesmuligheder, herunder proxies
  • Professionelle tilslutningsmuligheder, inkl. 12G-SDI, HDMI, XLR-inputs, Ethernet, Wi-Fi, USB-C m.fl.
  • CTM-app til enkel filoverførsel til mobiltelefoner og redigering af nyhedsmetadata

 

Kompromisløs ydeevne

Canon XF605 repræsenterer den næste generation af Canons serie af XF-videokameraer og er pakket med en bred vifte af funktioner, så du kan opnå imponerende 4K 60p/50p 4:2:2 10-bit billedkvalitet og Full HD op til 120p fra et kompakt kamera. Det drives af en 1,0-type CMOS-sensor og DIGIC DV 7-processor og præsterer ved de højeste niveauer, som efterspørges af dagens professionelle fotografer. XF605 byder på en række brugerdefinerede billedindstillinger, som kan justeres efter forskellige behov, samt større fleksibilitet i efterproduktionen eller i felten, herunder HDR (HLG/PQ), Canon Log3 og brugeroprettede Look Files.

XF605 benytter det samme 5-aksede billedstabiliseringssystem, som man finder i Canons XF- og XA-serier, hvormed det kan fremstille roligt filmmateriale, også i dynamiske optagelsesscenarier. Ved at kombinere forskellige indstillinger i Standard, Dynamic og Powered IS findes der fire IS-indstillinger, så du kan vælge den mest egnede og effektive IS-indstilling til dit optagelsesmiljø. Med kameraets store 4K L-serie zoomobjektiv opnår XF605 15x optisk zoom i 4K og 30x Advanced Zoom i Full HD, hvilket er perfekt til at fange fjerne motiver.

Canon XF605 benytter Canons hurtige og præcise Dual Pixel CMOS-autofokussystem, som introducerer Eye Detection AF og Canons EOS iTR AF X intelligent hovedregistrerings- og sporingsfunktionalitet for første gang i XF-serien. Dette avancerede fokuseringssystem opretholder skarpt fokus på et motiv, selv hvis det vender hovedet bort fra kameraet. Et nyt Direct Touch-brugerinterface giver dig mulighed for hurtigt og intuitivt at vælge de motiver, du vil fokusere på, samt muligheden for at ændre indstillinger på skærmen, navigere i menuerne og styre afspilningen.

Alsidigt og enkelt – for strømlinede workflows

Med en vægt på ca. 2 kg er XF605 omtrent 10 procent mindre og 600 g lettere end XF705 – hvilket gør det til et praktisk, håndholdt kamera til optagelser på farten. Canon XF605 er designet med henblik på solo-fotografer og kombinerer bærbarhed med en ny multifunktions-tilbehørssko, der er udviklet til at udvide optagelsesmulighederne med XF605 med nyt tilbehør. Det første tilbehør, som du vil kunne bruge er CA-XLR2d-C High Definition XLR-mikrofonadapteren fra TEAC. Ved hjælp af adapteren kan du tildele XLR-inputs til alle XF605’s fire lydkanaler og få større fleksibilitet, når du optager lyd. Videokameraet henvender sig også til de stadig voksende interesse for livestream og har IP-streamingsmuligheder, der understøtter flere protokoller, fjernbetjening til betjening af flere kameraer ved siden af Canons udvalg af PTZ-kameraer og tilføjelsen af UVC til enkel webcam-brug via USB-C.

Canon XF605 er et fleksibelt kamera, der passer perfekt ind i eksisterende workflows. Med dobbelte SD-kortslots og flere optagelsesmuligheder kan det optage forskellige filformater, opløsninger, farvesampling og proxies samtidig på forskellige kort. Det er også muligt at udlæse billedet samtidig til både 12G-SDI- og HDMI-porte, så det kan sendes til hvilken som helst kombination af skærme, broadcast-systemer og optagelsessystemer til at understøtte både live- og indspillede workflows.

XF605 er ideelt til optagelse på farten og er kompatibelt med Canons nye Content Transfer Mobile (CTM)-app, hvormed brugere kan redigere nyhedsmetadata før og efter optagelse og importere billeder fra kameraet til telefonen, så man for eksempel kan overføre billedmateriale med det samme til tv-stationernes servere.

Producent Canon
Kategori Videokamera
Megapixel Opløsning 13.4 MP
Antal effektive pixels 8.29 MP
ISO Indstilling 200 - 12.800
Autofokus Ja
Sensor størrelse 1"
Batteri BP-A30
Bredde 16.8 CM
Dybde 33.3 CM
Højde 17.3 CM
Vægt 2010 G
LCD strørrelse 3.45 "
Lukkertid 1/2.000 sek. Sek.
Touchskærm Ja
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
HDMI udgang Ja
Live view Ja
Videoopløsning 4K 60p, FHD 120p
Videoformat XF-AVC (MXF): ALL-I/Long GOP, MP4: H.265 UHD, Full HD
Mikrofon indgang Ja
Hovedtelefon indgang Ja
USB indgang Ja
Indbygget filter Ja