Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PANASONIC GH4R BODY BLACK

PAN104831
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Re-designet til ultimative fotooplevelser

Kameraets forbedrede billed- og videokvalitet betyder, at det kan opnå den højeste opløsning, billedrendering og farvegengivelse selv i svær belysning og udfordrende omgivelser. LUMIX DMC-GH4 er udstyret med en 16,05-megapixel Digital Live MOS-sensor, der skaber flydende overgange fra skygger til lyse områder. Høj opløsning og et stort dynamikområde skaber enestående billeder, der ser ud som om, du kan række ud og røre ved dem. Den nye Venus Engine indeholder en hidtil uset mulighed for at behandle både stillbilleder og videosignaler med en knivskarp klarhed.


Optag imponerende 4K-video

Med LUMIX DMC-GH4 har Panasonic fjernet skellet mellem amatør- og professionelle videokameraer. Med GH4 kan videofotografer nu nemt skabe fascinerende og realistiske filmuniverser med stor detaljerigdom og med en høj farveægthed. Kameraets professionelle og mange forskellige indstillinger passer til enhver optagelse – uanset produktionens størrelse og motiv.

  • Kvalitetsoptagelser i 4K: En af hovedforbedringerne i LUMIX GH4 er tilføjelsen af 4K-videooptagelser i MOV/MP4 , som gør det muligt for videofotografer at realisere deres kreative visioner i Ultra HD-opløsning. Med kameraet er det desuden muligt at optage i Full HD-video med en ekstra høj bitrate på 200 Mbps (ALL-Intra) eller 100 Mbps (IPB).
  • Fleksible og alsidige professionelle optagelser: LUMIX DMC-GH4 kan optage i flere forskellige højkvalitets videofiler – heriblandt MOV, MP4, AVCHD Progressive og AVCHD – og du har derfor altid det rette værktøj ved hånden til hurtigt og nemt at overføre og redigere dit arbejde. I MP4- og MOV-formatet kan professionelle optage højkvalitetslyd i LPCM (Linear Pulse Code Modulation) eller AAC, samt vælge systemfrekvenser mellem 59.94Hz (23.98Hz) / 50.00Hz / 24.00Hz.
  • Slip kreativiteten løs: Med VFR (Variable Frame Rate) kan du optage video i både dramatisk slowmotion og spændende fastmotion – som fx 96 FPS eller 4x speed – alle i Full HD. Skab fascinerende stop-motion animationsfilm og timelapseoptagelser og gå på opdagelse i kameraets store udvalg af kreative funktioner som Zebra Pattern og Creative Video Mode.
  • Professionelle outputs til enhver situation: LUMIX DMC-GH4 kan også transmittere live-optagelser til en ekstern monitor i 4:2:2 / 8-bit , via et valgfrit mikro HDMI-kabel. Til den professionelle monitorering af optagelser er 4:2:2 / 10-bit også mulig. Kamearet er desuden udstyret med funktioner, der lever op til globale krav til synkrone videooptagelser, fx 1KHz Test Tone og Colour Bars (SMPTE / EBU / ARIB Standard). En SMPTE-kompatibel tidskode kan tilføjes for at gøre det nemmere at synkronisere flere video- eller lydkilder i postproduktionen.
  • Professionelle outputs for fleksible optagelser: LUMIX DMC-GH4 har et bredt udvalg af tilkoblingsmuligheder, som fx et 3,5mm mikrofonstik, der giver kvalitetsaudiooptagelser og et 3,5mm hovedtelefonstik, som gør det muligt at monitorere lyd, mens man optager.
  • Valgfrie accessoires til ethvert behov: Der findes et bredt udvalg af valgfrit tilbehør til LUMIX DMC-GH4, blandt andet en batteriholder, forskellige mikrofoner og en interface-enhed.

 

Ubegrænset videooptagelse i 4K og V-Log L kompatibilitet for at opfylde professionelle behov for filmoptagelse

Panasonic DMC-GH4R har, foruden en høj ydeevne, både ubegrænset 4K-videooptagelse (længere end 29:59) og optagelse med tidskode (V-Log L).

DMC-GH4R klarer ubegrænset * 4K videooptagelse (Cinema 4K: 4096x2160/24 bps og QFHD 4K: 3840x2160/op til 30 bps) i formatet MOV/MP4 *. DMC-GH4 kan også indspille fuld HD video med ultrahøj bit rate op til 200 Mbps (ALL-Intra) uden grænse for optagetid. Brugeren kan frit vælge mellem formaterne MOV, MP4, AVCHD Progressive og AVCHD med forskellige billedhastigheder afhængigt af anvendelsesområde.

Optagelse med tidskode byder på excpetionel fleksibilitet, samt bredere dynamisk omfang for farvegradering ved efterbearbejdning (V-Log/V-Log L). V-Log L drager fuld nytte af Four Thirds-sensoren.
Den viderefører også mange vigtige funktioner fra DMC-GH4, som fx høj billedkvalitet, korte svartider, samt at den har mange avancerede funktioner for filmoptagelse.