Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SONY FX30 BODY CINEMA LINE SUPER 35 CAMERA

SONFX30B
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Sony FX30 Cinema Line

Spring ind i filmverdenen med det nye FX30 Cinema Line-kamera, der stammer fra Sonys anerkendte VENICE Cinema Camera.
ILME-FX30 giver adgang til den kreative Cinema Line-verden.
Den inkluderer det samme eftertragtede S-Cinetone™-look, som de avancerede Cinema Line-modeller, og leverer høj dynamisk rækkevidde med S-Log3, Dual Base ISO, Cine EI-tilstand, mulighed for tilkøb af et tophåndtag, threaded accessory fastgørelsespunkter, tally-lamper og andre workflow-forbedrende detaljer, der placerer den i samme kategori som andre Cinema Line-modeller med hensyn til betjening, funktionalitet og design.
Den har også RAW-output og tidskodesynkroniseringsfunktionalitet, der gør den meget udvidelsesbar.
Et omfattende udvalg af E-mount-objektiver, højtydende lydløsninger og andre væsentlige komponenter giver skabere ekstraordinært fleksible systemer til en bred vifte af kreative behov.
Creators, der starter med ILME-FX30, vil nemt komme videre gennem Cinema Line, efterhånden som deres færdigheder vokser, og ILME-FX30 vil fortsætte med at arbejde effektivt sammen med high-end Cinema Line-kameraer i stort set alle produktionsscenarier.

Fantastisk cinematisk billedekvalitet:

ILME-FX30 tilbyder avanceret ydeevne og funktionalitet for et filmisk udtryk af virkelig høj kvalitet.
Sonys brancheførende billedsensorteknologi opnår høj følsomhed, lav støj og bred dynamisk breddegrad og leverer 4K Super 35-opløsning for en imponerende billedkvalitet. ILME-FX30 inkluderer S-Cinetone™ fra digitale biografkameraer såsom Sonys VENICE 2, der leverer naturlige mellemtoner plus bløde farver og smukke højdepunkter, der er afgørende for at kunne levere et filmisk udtryk.
Tre tilstande er tilvejebragt til optagelse med S-Log3 gammakurven, der giver jævn filmisk farvegradering. Importerede brugerdefinerede LUT'er kan optages for at minimere farvegradering efter produktion.
Dual Base ISO (800 / 2500) gør det muligt at tage billeder i topkvalitet i forskellige lyssituationer.

4K Super 35 / S-Cinetone / PPLUT / Dual Base ISO / S-Log3-optagelse

Avanceret AF performance:

ILME-FX30 tilbyder en yderst pålidelig og nøjagtig autofokus-ydelse med et bredt områdesporing over hele billedet. Det er nemt at bevare fokus på motivet med eye AF i realtid, der følger ansigtet og øjnene (mennesker og dyr).
Fokus opretholdes præcist og jævnt over et bredt område, selv når du bruger en snæver dybdeskarphed eller sporer motiver i hurtig bevægelse med Sonys unikke AI-baserede realtidssporing. Stabil AF og fleksibel fokusering er tilgængelige til en lang række optagesituationer. AF Assist, Focus Map og Breathing Compensation er fantastiske støttefunktioner.

Kompakt design:

Den nye ILME-FX30 er kompakt og let, designet med mobilitet og effektivitet i tankerne. Kamerahuset har fem gevindhuller til tilbehør, hvilket eliminerer behovet for et etui for optimal fleksibilitet, stabilitet og komfort. Den integrerede stabilisering holder hele opsætningen meget mobil, hvilket kan understøtte udfordrende optagesituationer uden brug af gimbal.

Fleksibel betjening til filmproduktion:

Få hurtigt adgang til relevante funktioner med den nye hovedmenu. Fokuser på komposition og indramning med den optimerede standbytilstand til filmoptagelse.
Optagelseslamper og fremhævede optagedisplays giver klar bekræftelse, når optagelsen er i gang.
Den fleksible high-resolution touch-panel LCD-skærm muliggør bred positionerings- og rammefrihed for gimbal monterede optagelser.
Zoomgrebet styrer kompatible motordrevne zoomlinser og gør det muligt at bruge Clear Image Zoom med zoom- og primeobjektiver, der garanterer fantastisk billedkvalitet.
Auto og Manuel funktioner for iris, lukkerhastighed og ISO indstilles uafhængigt for en fleksibel eksponeringstilstand. Lodrette aspektmarkører tilgængelige for at kontrollere indramning i vandret orientering.

Større udvidelse:

De to XLR-lydindgange muliggør lydoptagelse i høj kvalitet. Med en valgfri XLR-mikrofon kan digitale lyddata overføres direkte til kameraet for enestående lydkvalitet med et rent lydsignal. Andre stik inkluderer USB Type-C®, Multi/micro-USB, mikrofon, hovedtelefoner og en Multi Interface Shoe med indbygget digital lydgrænseflade.
Alle disse tilslutningsmuligheder giver bred udvidelsesmuligheder til en bred vifte af optagelsesbehov. ILME-FX30 understøtter også UVC (USB Video Class) og UAC (USB Audio Class) standarder og kan tilsluttes en kompatibel enhed via USB for at fungere som et højtydende webcam.

Den bedste oplevelse med Sony objektiver:

Et omfattende udvalg af E-mount-objektiver giver skabere ekstraordinær fleksibilitet til en bred vifte af kreative intentioner. Inkorporering af Super 35-sensor og Sonys E-mount-objektiv til et fjernkamera giver en ny verden af imponerende og filmisk udtryk som betagende skarphed og bokeh til oprettelse af indhold. Kun oprindelige Sony-objektiver vil give dig 100 % af kameraets ydeevne i form af stabilisering og autofokus og vil ikke begrænse din kreativitet.

Producent Sony
Kategori Videokamera
Objektiv mount E (Sony)
Kompatible mounts E (Sony)
Megapixel Opløsning 27 MP
Antal effektive pixels 20.1 MP
ISO Indstilling 100-32.000
Autofokus Ja
Fokuspunkter 495
Sensor størrelse Super 35
Batteri NP-FZ100
Hvidbalance Auto, Cloudy, Color Temperature, Daylight, Fluorescent, Incandescent, Shade, Underwater
Bredde 12.97 CM
Dybde 7.78 CM
Højde 8.45 CM
Vægt 562 G
LCD strørrelse 3 "
Lukkertid 1/8.000 - 30 Sek.
Touchskærm Ja
Lagringsmedie 2xSDHC,2xSDXC,CFexpress Type A
HDMI udgang Ja
Live view Ja
Videoopløsning 4K 120p, FHD 120p
Mikrofon indgang Ja
Hovedtelefon indgang Ja
USB indgang USB-C (3.1)
Frame Rate 1-240 fps
Indbygget mikrofon Ja