Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 24-105 MM 4.0L IS USM Ø77 WHITE BOX

CAND0527
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Når manøvredygtighed er vigtig og den optiske kvalitet afgørende, så er L-seriens EF 24-105mm f/4L IS USM den eneste let håndterlige standardzoom til professionel brug.
Incl. Modlysblænde.

 

L-seriens kvalitet
Canons højeste standarder for optisk præcision findes i EF 24-105mm f/4L IS USM. L-serien er Canons flagskib i det professionelle objektivprogram. Her forenes enestående billedkvalitet og ultimativ anvendelighed i en støv- og fugt-beskyttet konstruktion.

Letvægtsmodel
Med en vægt på bare 670 g giver EF 24-105 mm f/4L IS USM en 4,3x zoom i letvægtskonstruktion.

Fast blænde
Da blænden ikke ændres gennem hele zoomens brændvidde, kan fotografen vælge den største blænde og frit zoome helt til 105 mm - uden at måtte forlænge lukkertiden.

Billedstabilisator
EF 24-105 mm f/4 IS USM har indbygget Canons tre blændetrins billedstabilisering (IS). Det er helt ideelt til håndholdte optagelser, da billedstabilisatoren lader fotografen bruge op til tre trin langsommere lukkertider, uden at det giver flere rystelser i optagelserne.

Super UD og asfæriske objektivelementer
Objektivet indeholder et Super UD (ultra-low dispersion) glaselement, som eliminerer de sekundære kromatiske aberrationer og derudover asfæriske elementer, som korrigerer for sfæriske aberrationer. Resultatet er knitrende skarpe optagelser, der er helt uden forvrængninger. Der er høj kontrast i hele zoomområdet og ingen farveforvrængninger i kantområderne.

Autofokus
Den ultrasoniske ringmotor (USM) benytter vibrationer til at styre den følsomme, hurtigt reagerende og næsten lydløse autofokus. Det høje drejningsmoment stopper den fokuserende gruppe af linseelementer med præcision og sikrer perfekt objektivstyring, så du ikke kommer til at tage for mange billeder. Det er hele tiden muligt at korrigere fokus manuelt uden at skulle afbryde autofokus. Den korteste fokuseringsafstand er 0,45 m i hele objektivets zoomområde.

Super Spectra coatings
Med Super Spectra objektivcoating og en avanceret udformning af linseelementerne undertrykkes de spøgelsesbilleder og den overstråling, der ofte opstår i digitalkameraet på grund af refleksioner mellem objektiv og billedsensor. Brugen af coating giver også en mere naturtro farvebalance og forstærker kontrasten i de levende og naturtro billeder.

Behagelig baggrundssløring
Den næsten perfekt cirkulære irisblænde giver en ensartet og attraktiv sløring af baggrunden.

Tilbehør
Der medfølger en kronbladsformet modlysblænde og en blød taske.