Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 24-70MM F/2,8 L II USM Ø82

CAND2470II
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

I forhold til forgængeren fremstår den nye EF 24-70 mm. f/2.8L II USM i en helt ny konstruktion med henblik på at sikre endnu skarpere billeder, endnu bedre billedkvalitet og ikke mindst endnu bedre holdbarhed i en ofte barsk hverdag, når fotografen er på arbejde. Blandt forbedringerne kan nævnes et endnu mere kompakt design, minimal forvrængning gennem hele zoomområdet, især ved fuldt zoomudtræk, samt ikke mindst forbedret detaljegengivelse.

Helt ny konstruktion
Således er hele det optiske system redesignet og inkluderer nu to Ultra-low Dispersion (UD) elementer samt et Super UD asphærisk element, hvilket er med til at minimere chromatiske afvigelser såvel som farveslør. Ligeledes er kontrasten forbedret, og hvert element byder endvidere på Canons optimerede Super Spectra coating, som ud over at give perfekt farvebalance også minimerer refleksioner. I den travle hverdag er det desuden en fordel, at såvel forreste som bageste element på ydersiden er forsynet med en fluorin coatning, der minimerer risikoen for støv og fedtede fingre på glasset.

EF 24-70 mm. f/2.8L II USM giver fotografen mulighed for at komme så tæt på sit motiv som blot 38 cm. ved alle brændvidder gennem hele zoomområdet. Objektivet er udstyret med en Ultrasonic Motor (USM) af ring-typen, som sammen med en højperformance CPU og avancerede AF algoritmer sikrer lynhurtig, præcis og ikke mindst helt tyst fokusering. Fotografen har imidlertid altid fuld kontrol over situationen, idet fokuseringen til hver en tid kan finjusteres, selv med AF-funktionen slået til.

Klar til det hårde arbejde
EF 24-70 mm. f/2.8L II USM er det seneste objektiv i Canons professionelle L serie og er dermed konstrueret til hårdt, dagligt brug. Således er den mekaniske konstruktion som nævnt forbedret med henblik på at sikre optimal performance og ikke mindst højere grad af modstandsdygtighed mod stød og slag. Selve størrelsen af objektivet er reduceret med 10 mm., og den nye Zoom Lock gør det muligt at låse objektivet i grundpositionen 24 mm., f.eks. under transport.

Desuden er objektivet blevet bedre sikret mod indtrængen af vand og støv, idet tætningerne omkring blandt andet zoom- og fokuseringsring er forbedret. Ligeledes er fatningen forbedret, hvilket giver en mere vand- og støvsikker integration med Canons EOS-kamerahuse

Producent Canon
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Normal,Tele,Wide-angle
Objektiv mount EF (Canon)
Kompatible mounts EF (Canon),EF-S (Canon)
Fullframe Ja
Macronærgrænse 0.38 M
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Intern fokus Ja
Modlysblænde EW-88C
Linseelement / Gruppe 18/13
Maks synsvinkel 74° - 29°. 53° - 19°30', 84° - 34°
Blændelameller 9 stk.
Største blænde F/2.8
Mindste blænde F/22.0
Brændvidde 24 - 70 mm
Diameter 89 MM
Længde 113 MM
Vægt 805 G
Filter diameter 82 mm