Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 70-300MM F/4,0-5,6 IS USM II Ø67

CAND0541
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Avanceret teknologi med 3 blændetrins billedstabilisering (IS) gør objektivet EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM til den ideelle telezoom, når man skal optage under svage lysforhold og med lange lukkertider.

Features
Masser af kræfter til en overkommelig pris
3 blændetrins billedstabilisering
UD-glaselementer med forbedret billedkvalitet
Super Spectra coating undertrykker spøgelsesbilleder og overstråling
Cirkulær blænde giver behagelig baggrundssløring
Hurtig, stille autofokus

Stor forstørrelse til en overkommelig pris
Med en overkommelig pris og alligevel masser af kræfter appellerer EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM til natur- og sports-fotografer, der ønsker skarpe optagelser ved håndholdt optagelse. Brændvidden svarer til cirka 112 - 480 mm i standardmålene (35 mm film format), når objektivet benyttes på kameraer med billedsensorer i størrelsen APS-C.

Billedstabilisator
EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM har indbygget Canons 3 blændetrins billedstabilisering (IS). Det er helt ideelt til håndholdte optagelser, for Canons billedstabilisator lader fotografen bruge op til tre trin langsommere lukkertider, uden at det giver synligt rystede optagelser. Panorerede optagelser kan også stabiliseres med IS Mode 2. Her filtreres kun de uønskede rystelser i det lodrette plan fra, idet stabiliseringen deaktiveres for de vandrette bevægelser. Billedstabilisering er fremragende til optagelse under svage lysforhold, til motiver i bevægelse eller ved optagelse fra et køretøj i fart. Billedstabiliseringen slår automatisk fra, når kameraet monteres på et stativ.

UD-glas
Med et UD-glaselement (ultra-low dispersion) elimineres de kromatiske aberrationer, så der er maksimal opløsning og kontrast gennem hele zoomobjektivets rækkevidde uden farveforvrængninger i motivkanterne. Der benyttes udelukkende blyfrit glas i produktionen.

Super Spectra coating
Med Super Spectra objektivcoating og en avanceret udformning af linseelementerne undertrykkes de spøgelsesbilleder og den overstråling, der ofte opstår i digitalkameraet på grund af refleksioner mellem objektivets glas og billedsensoren. Brugen af coating giver også en mere naturtro farvebalance og skarpe optagelser med høj kontrast.

Behagelig baggrundssløring
En cirkulær blænde gør baggrundssløringen attraktiv og ensartet, når du vil fremhæve motivet og bruger en stor blænde.

Hurtig autofokus
Objektivets lille USM motor benytter ultrasoniske vibrationer til at styre den lynhurtige og næsten lydløse autofokus. Det høje drejningsmoment sikrer perfekt objektivstyring, så du ikke kommer til at tage for mange billeder. Objektivets lynhurtige CPU og den forbedrede AF-algoritme gør, at autofokus i praksis er hurtigere end det menneskelige øje.

Tilbehør
Tilbehøret omfatter en modlysblænde (ET-65B) og en blød taske (LP1222).

Producent Canon
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Tele
Objektiv mount EF (Canon)
Kompatible mounts EF (Canon),EF-S (Canon)
Fullframe Ja
Billedestabilisator Ja
Autofokus Ja
Vejrbestandig Nej
Modlysblænde ET-65B
Linseelement / Gruppe 15/10
Maks synsvinkel 29-6° - 19-4° - 34-8°
Nærgrænse 150 CM
Blændelameller 8 stk.
Største blænde 4,0-5,6
Mindste blænde 32,0-45,0
Brændvidde 70-300 mm
Diameter 77 MM
Længde 143 MM
Vægt 630 G
Filter diameter 67 mm