Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EF 8-15MM F/4.0 L FISHEYE USM

CAND815MM
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon EF 8-15mm f/4 L USM Fisheye

Et alsidigt objektiv med fiskeøjezoom og valg mellem et fuldt (rektangulært) billede eller et cirkulært billede.
EF 8-15mm f/4L Fisheye USM er et af Canons højtydende objektiver i L-serien og leverer fantastisk billedkvalitet, selv med så bred en vidvinkelvisning.

Cirkulært eller fuldt indrammet objektiv med fiskeøjezoom

Der er intet behov for at købe to specialobjektiver, når EF 8-15mm f/4L Fisheye USM tilbyder både rektangulære og cirkulære billeder ved brug sammen med kameraer med 24x36 mm-sensor (fuldt billede). Fotografer, der optager med digitale spejlreflekskameraer med en mindre sensor, kan tage rektangulære fiskeøjebilleder. Med et 180° diagonalt synsfelt har det aldrig været nemmere at indfange hele scenen i et enkelt billede.

L-seriens kvalitet

L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Hurtig og lydløs autofokus

En ring-USM (Ultrasonic motor) anvender ultralydfrevenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.

Forbedret billedkvalitet SWC-belægning

Canons patenterede SubWavelength-strukturbelægning hjælper med at minimere den overstråling og de reflekser, der forårsages af indvendige refleksioner. Ved at eliminere årsagen reducerer belægningen refleksioner og hjælper med at levere skarpe, klare billeder.

Nemmere rengøring af objektivet

Den forreste og bageste linseoverflade er behandlet med en fluorbelægning, der muliggør nemmere rengøring af linseoverfladen sammenlignet med eksisterende belægninger.

Producent Canon
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Fisheye
Objektiv mount EF (Canon)
Kompatible mounts EF (Canon),EF-S (Canon)
Fullframe Ja
Special elementer/coatings 1 aspherical element, 1 Ultra-low Dispersion (UD) element, SubWavelength Structure Coating (SWC), Fluorine Coating
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Intern fokus Nej
Modlysblænde EW-77
Linseelement / Gruppe 14/11
Maks synsvinkel 180º - 142º, - 180º - 91º 46' , - 180º - 175º 30'
Nærgrænse 15 CM
Blændelameller 7 stk.
Største blænde 4,0
Mindste blænde 22,0
Brændvidde 8-15 mm
Diameter 79 MM
Længde 83 MM
Vægt 540 G