Canon objektiver

Sammenlign produkter

Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Fjern alle produkter

Fjern

Objektiver til Canon

Med Canons udvalg af objektiver kan du udforske et væld af nye kreative optagemuligheder. 

De innovative Canon RF-objektiver er garanti for lynhurtig fokusering og enestående optisk kvalitet. Ved brug af Canons EOS R-adaptere kan du nemt benytte dine eksisterende EF- og EF-S-objektiver uden tab af ydeevne.

  • Canon RF-objektiver: RF-objektiver er optimeret til EOS R-kameraerne og giver høj kvalitet og stor hastighed. De er lysstærke og brugervenlige med intuitiv betjening.
  • Canon EOS R-adaptere: EOS R-systemets adaptere giver ekstra kreativ kontrol, så du kan anvende dine eksisterende EF- og EF-S-objektiver med fuld kompatibilitet og uden tab af ydeevne.
  • Canon EF-objektiver: EF-objektiverne byder på et stort udvalg af objektiver med fast brændvidde, zoomobjektiver og specialobjektiver som f.eks. makro, fisheye og tilt/shift, der leverer enestående billeder for spejlreflekskameraer.
  • Canon RF- og EF-objektiver i L-serien: Canon L-serie objektiver er en serie af professionelle objektiver der er kendt for deres høje kvalitet, ydeevne og holdbarhed.
    L-serie objektiver er kendetegnet ved deres røde ring omkring objektivet og har høj optisk kvalitet. Canon L-serie objektiver har overlegen optisk ydeevne, hvilket resulterer i skarpe billeder med høj opløsning og minimal forvrængning. Objektiverne er ofte forsynet med specialdesignede glaselementer, såsom asfæriske elementer og ultra-low dispersion (UD) elementer, for at reducere aberrationer og forbedre billedkvaliteten.
    Canons L-serie objektiver har en robust konstruktion og er bygget til at modstå barske vejrforhold.