Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

ZEISS LENS CLASSIC DIST T* F. 3,5/18 ZE FOR CANON

ZEISS1835ZE
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Dette ultra-vidvinkelobjektiv giver dig flotte billeder med dramatiske perspektiver. Distagon T* 3,5 / 18 tegner fantastisk i hele billedfeltet. Designet med præcisionsflydeelementer giver en konstant høj ydeevne i hele objektivets fokusrækkevidde fra 0,3m til uendeligt. Optimal absorbering af refleksioner i kombination med Carl Zeiss T* anti-reflek-coating giver fantastiske billeder, selv i situationer med vanskeligt lys. En optimal farve korrektion gør, at skarpe kontraster fremstår perfekt. Selv i kombination med et DSLR-kamera med sensor af DX-typen har dette objektiv en effektiv brændvidde på 27mm, hvilket giver et interessant vidvinkelperspektiv. Objektivet er særlig godt til landskabs-, arkitektur- og kommerciel fotografering.

Carl Zeiss blev grundlagt helt tilbage i 1846 og ca. 40 år senere startede udviklingen af Planar objektivet. Denne objektivtype er stadig at finde i mange professionelle optiske instrumenter til fotografering på jorden såvel som i rummet. Planaren er grundlaget for en bred vifte af Carl Zeiss’ højtydende objektiver med imponerende farvekorrektion, hastighed, planskarphed og lav billedforvrængning.
I 1935 kom endnu et stort gennembrud som gav nye muligheder for fremragende fotografering: En anti-refleks coating angivet ved symbolet T så dagens lys. Denne specielle coating på objektivets glasoverflader reducerer generende reflekser og falsk lys i billedet. T coatingen banede vejen for nutidens meget komplekse optiske systemer. I 1990 kom så T* coatingen som vi kender den i dag. T* coating transmitterer op til 90% af lyset.
Carl Zeiss´ produkter er både mekanisk og optisk af meget høj klasse, med en imponerende præcis fokusgang. Zeiss har igennem rigtig mange år været et anerkendt brand blandt professionelle fotografer. Alle objektiverne har manuel fokusering og blændering af metal. Der findes mange forskellige faste objektiver til DSLR fra 15 mm vidvinkel til 135 mm kort tele, samt 2 makroobjektiver.