Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJINON XF 150-600MM F/5,6-8 R LM OIS WR

FUJIXF150600WR
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Fujinon XF 150-600mm f/5,6-8 R LM OIS WR

XF 150-600mm f/5,6-8 R LM OIS WR er det længste objektiv i X-serien med en brændvidde på op til 914 mm i 35 mm-format og har en vægt på kun 1.605g.

Objektivet er bygget til at give den højest mulige skarphed og gengive en blød bokeh, hvilket gør dette objektiv til det perfekte valg til fotografering af sport, dyr og fugle. Objektivets konstruktion består af 24 elementer i 17 grupper, med fire super-ED'er og tre ekstra ED objektivelementer for at minimere forekomsten af ​​kromatisk aberration og give enestående detaljer fra kant til kant. HT-EBC er tilføjet som overfladebehandling på alle objektivelementer, noget der ellers kun findes i broadcast objektiver, dette for at få en høj kontrast og lav refleksion.

Under udviklingen af ​​det nye FUJINON XF 150-600mm f/5,6-8 R LM OIS WR har det været vigtigt at udvikle et langt telezoom objektiv der har en lav vægt, så det nemt kan håndteres. Resultatet er et objektiv med intern zoom, hvilket betyder, at forskydningen af ​​vægten er minimal når man zoomer, så du behøver ikke forskyde dit greb på objektiver under zoom, og med en vægt på kun 1605g.

Dette objektiv er perfekt til dem, der ønsker at fotografere sport, dyr og fugle. Takket være en kraftig lineær fokusmotor køres fokus så hurtigt som 0,25 sekunder og præcist selv i den længste ende, når fokusplanet er minimalt. Med et objektiv der når 600mm, bliver det ekstra vigtigt med indbygget stabilisering i objektivet, fordi et kamera har svært ved effektivt at reducere rystelser ved så ekstreme brændvidder. FUJINON XF 150-600mm f/5,6-8 R LM OIS WR er derfor udstyret med en ny type sensor- og kontrolsystem, som er en af ​​de mest kraftfulde stabiliseringsenheder i et super-telezoom nogensinde, og i stand til at stabilisere 5 stop.

For at opnå hurtigere autofokus har objektivet funktioner til at begrænse fokusområdet og til at huske en fokusafstand. Derudover er objektivet udstyret med fire knapper foran til at låse eller aktivere fokus. Holdbarhed og robusthed er af største vigtighed, derfor er det konstrueret af magnesium, som også holder vægten nede. For at imødekomme professionelle fotografers behov er objektivet forseglet mod støv og fugt 19 steder og kan modstå temperaturer ned til -10 grader. For at holde temperaturen nede under ekstremt varme forhold er den blevet forsynet med en sølvfarvet og mat finish. Det forreste objektivelement har en vandafvisende fluorbelægning, der er mindre følsom over for pletter og nem at rengøre. En anden detalje er, at det medfølgende stativbeslag er Arca-Swiss-kompatibelt til hurtig montering på et stativ.

Producent Fuji
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Tele
Objektiv mount X (Fuji)
Kompatible mounts X (Fuji)
Fullframe Nej
Macro Nej
Billedestabilisator Ja
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Nærgrænse 240 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde 5,6-8
Mindste blænde 22
Brændvidde 150-600 mm
Diameter 314.5 MM
Længde 99 MM
Vægt 1605 G
Filter diameter 82 mm