Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJINON XF 33MM F/1,4 LM WR Ø58

FUJIXF3314
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Fujinon XF 33mm f/1,4 R LM WR

XF 33mm f/1,4 R LM WR er designet til at kunne levere samme høje billedkvalitet på store som små blændeåbninger og med høj detaljerigdom, kontrast og hurtig autofokus.

Autofokus drives af en præcis lineære motor (LM) og et internt autofokussystem for hurtig, præcis lydløs autofokus. Det gør at objektivet fungerer lige godt til såvel stillbilleder med motiver i bevægelse som ved videooptagelse endda med minimal breathing, at objektivet brændvidde ændres ved re-fokusering.

Mange af de mest klassiske portrætter, landskab og street fotos er taget i brændvidden 50mm. Det er det udsnit der er mest lig menneskets normale synsvinkel og derfor kaldes brændvidden for normal brændvidde. Det er også muligt at komme helt tæt på sine motiver med XF 33mm med en nærgrænse på kun 30cm og en forstørrelse på 0.14x.

Objektivet er vejrforseglet og tåler, støv, fugt, skidt og lave temperaturforhold. Blænderingen er, som noget nyt, nu udstyret med en låsefunktion i A-position for at forhindre utilsigtet at man skubber til blænderingen og ændrer værdien ved et uheld.

Den optiske konstruktion består af hele 15 linseelementer i 10 grupper inklusive to asfæriske og tre ED-linseelementer for at minimere forekomsten af kromatisk aberration og koma. Det gør at selv de fineste små detaljer opfanget af en af FUJIFILM sensorer genskabes med høj detaljerigdom og skarphed. Objektivet har 9 rundede blændelameller for at give en blød og cremet baggrundssløring, (Bokeh).

Fujinon XF 33mm f/1,4 R LM WR har en kompakt størrelse og måler 73,5mm med en vægt på 360gram og en filterdiameter på 58mm

Specifikationer:                         

  • Brændvidde: 33mm (modsvarer. 50mm i 35 mm-format)
  • Maksimal blænde: f/1.4
  • Mindste blænde: f/16
  • Filterdiameter: 58mm
  • Nærgrænse: 30cm
  • Maksimall forstørrelse: 0.15x
  • Antal blænderlameller: 9 (rundede)
  • Længde: 73,5 mm
  • Vægt: 360g
  • Modlysblænde i plast medfølger
Producent Fuji
Kategori Objektiv
Objektiv type Prime
Brændvidde type Normal
Objektiv mount X (Fuji)
Kompatible mounts X (Fuji)
Fullframe Nej
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Linseelement / Gruppe 15/10
Nærgrænse 30 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde 1,4
Mindste blænde 16
Brændvidde 33 mm
Længde 73.5 MM
Vægt 360 G
Filter diameter 58 mm