Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJINON XF 56MM F/1,2 WR

FUJIXF5612WR
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Fuijnon XF 56mm f/1,2 R WR

FUJIFILM opdaterer og erstatter det populære FUJINON XF 56mmF1.2 R objektiv.
Objektivet har en høj lysstyrke på F1.2 og en brændvidde svarende til 85mm i 35mm-format, hvilket længe har været mange portrætfotografers førstevalg.

Ny optisk konstruktion

Takket være en helt ny optisk konstruktion, den lange erfaring og den avancerede teknologi bag udviklingen af ​​FUJINON-objektiver, er dette objektiv er bygget til at give den højest mulige skarphed og opløsning og tegne en blød og behagelig bokeh. Det gør dette objektiv til det perfekte valg for portrætfotografen.
Den nye optiske konstruktion gør det muligt at komme så tæt på som 50 cm fra sensoren, hvilket er en forbedring på 20 cm fra det tidligere objektiv.
Nu kan du bedre udfylde hele billedet med dit motiv i forhold til tidligere og kombineret med høj lysstyrke kan du virkelig opnå en ekstrem lille dybdeskarphed og isolere dit motiv.

Objektivets konstruktion er forbedret på flere punkter i forhold til den tidligere model og består af 13 elementer i 8 grupper, et ED-objektivelement og to sfæriske objektivelementer for at minimere forekomsten af ​​kromatisk aberration og give enestående detaljegengivelse fra kant til kant.
HT-EBC, en overfladebehandling, er påført 3 objektivelementer, noget der ellers kun findes i broadcast-objektiver. Dette sker for at få en høj kontrast og lav refleksion af indirekte lys.

En anden vigtig ønsket egenskab ved objektiver med høj lysstyrke er, at den slørede baggrund ikke indeholder såkaldte “løg-ringe" og kromatisk aberration, noget der blev prioriteret under udviklingen af ​​det nye objektiv.
Det nye FUJINON XF56mmF1.2 R WR er det første objektiv fra FUJIFILM, der har 11 blændeblade, sammenlignet med 7 på det tidligere objektiv, for at kunne gengive en blød og cremet bokeh, selv når den er nedblændet.

Vejrforsegling og metalkonstruktion

Takket være en metalkonstruktion og vejrforsegling 9 steder mod støv, fugt og lave temperaturer, vil objektivet fungere perfekt i mange år fremover.
Objektivets fokusgruppe består af 8 linseelementer drevet af en kraftig Direct Drive (DC) motor med optimeret drejningsmoment for at give nøjagtig og pålidelig autofokus selv ved den største blændeåbning med ekstrem lav dybdeskarphed.
Objektivet understøtter naturligvis X-kameraernes deep learning-teknologi til øjne- og ansigtsautofokus i generation 5 for at gøre det nemmere end nogensinde at fokusere på præcis den rigtige afstand.

På trods af alle de nye optiske forbedringer, høj lysstyrke og det faktum, at objektivet er vejrforseglet, vejer det kun 445 gram og er kun 76 mm langt. Det forreste objektivelement har en vandafvisende fluorbelægning, der er mindre modtagelig for pletter og nem at rengøre.

Producent Fuji
Kategori Objektiv
Objektiv type Prime
Brændvidde type Normal
Objektiv mount X (Fuji)
Special elementer/coatings 2 ASPH, 1 ED
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Modlysblænde Included
Linseelement / Gruppe 13 Elements / 8 Groups
Nærgrænse 50 CM
Blændelameller 11 stk.
Største blænde f/1.2
Mindste blænde f/16
Brændvidde 56 mm
Diameter 76 MM
Længde 79.4 MM
Vægt 455 G
Filter diameter 67 mm