Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJINON XF 80MM F/2,8 R LM OIS WR MACRO

FUJIXF8028
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Fujinon XF 80mm f/2,8 LM OIS WR Macro

XF8 0mm F2.8 LM OIS WR Macro er det første prime XF-objektiv med billedstabilisering og det første objektiv der kan fokusere ned i skalaen 1:1, dvs. 1.0x forstørrelse. Med sin lange brændvidde (122mm omregnet til 35mm-formatet), enestående skarphed og lækre bokeh, egner dette objektiv sig perfekt til makrofotografering såvel som til portrætfotografering. Objektivet kan også kombineres med Fujifilms 1.4x og 2x telekonvertere ifald man ønsker at øge brændvidden yderligere.

Makro i frihånd – også under svære lysforhold

FUJINON XF 80mm F2.8 LM OIS WR Macro er solidt bygget og designet til at blive brugt udendørs, selv i dårlige vejrforhold og temperaturer ned til -10 grader. Objektivet er forsynet med hele 11 gummipakninger for at holde fugt og støv ude af objektivet, og frontglasset har en fluoritbehandling der skyr regndråber, skid & fedt. Den effektive billedstabilisering (Optical Image Stabilization, OIS) gør det muligt at fotografere håndholdt med helt op til 5 step længere lukketid end man eller ville kunne, hvilket gør at man tit slipper for at skulle medbringe et fotostativ.

Autofokus styres af Fujifilms hurtige og lydsvage lineære motor (linear Motor, LM) andet er også den brede fokusring der gør det let at styre fokus manuelt. Der er også tilføjet en knap med 3 indstillingsmuligheder af fokusområdet; 0,25 m – uendeligt (fuldt fokusområde); 0,5 m – uendeligt og 0.25 m-0.5 m.

For at undgå at objektivitets størrelse bliver påvirket ved fokusering, og at bedst mulige billedkvalitet bibeholdes ved alle afstande, fra uendeligt til nærgrænsen (25cm), er objektivets konstrueret med intern fokusering, og en optisk konstruktion med såkaldte flydende glaselementer. To linsegrupper, et i front og et bagerst, der kan bevæge sig uafhængigt af hinanden som fokusafstanden ændres.

Producent Fuji
Kategori Objektiv
Objektiv type Prime
Brændvidde type Tele
Objektiv mount X (Fuji)
Kompatible mounts X (Fuji)
Fullframe Nej
Special elementer/coatings Et asfærisk, et ED og tre Super ED elementer samt fluorine coating
Macro Ja
Billedestabilisator Ja
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Intern fokus Ja
Modlysblænde Medfølger
Linseelement / Gruppe 16/12
Nærgrænse 25 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde F/2.8
Mindste blænde F/22
Brændvidde 80 mm
Diameter 80 MM
Længde 130 MM
Vægt 750 G
Filter diameter 62 mm