Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

SIGMA ART 40MM F/1.4 DG HSM L-MOUNT

SIG301068
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris
  • Optisk ydelse, der opfylder de krav der stilles til high-end Cine objektiv
  • Designet til at fungere i alle fotograferingssituationer
  • Kompatibel med Canon Lens Aberration Correction
  • Nikon-versionen har elektromagnetisk blændeåbning
  • Designet til at minimere flare og ghosting (overstråling og skyggeeffekt)
  • Manuel overstyring (MO), som kan skifte to konstante manuelle arbejdsmetoder
  • Afrundet blænde med 9 lameller


Bygget efter samme udviklingsfilosofi som med SIGMA Cine-objektiver

High-end cine-objektiver, der benyttes af professionelle filmskabere, skal have egenskaber der giver samme ensartede høje niveau over hele sensorfladen, da disse objektiver bruges til at optage motiver, der bevæger sig frit over billedfladen, eller ved samtidig panorering eller tilt af kameraet. Det er præcis det der repræsenterer filosofien bag Art-serien; "Optisk ydeevne kommer først", og high-end Cine-objektiver skal udformes efter den ide. SIGMA 40mm F1.4 DG HSM Art er det første SIGMA objektiv der som udgangspunkt er udviklet for at kunne levere en eftertragtede billedvinkel og kvalitet inden for Cine-objektiver. Det perspektiv og den kvalitet som denne nye brændvidde tilbyde professionelt udstyr til visuel produktion, er samtidig den styrke der vil gøre dette objektiv banebrydende selv til stillbillede.

 

Optisk ydeevne, der opfylder kravene til high-end Cine objektiv

For at korrigere aksial kromatisk aberration og forstørrelsesrelateret kromatisk aberration maksimalt arbejder objektivet på den mest effektive måde med tre FLD objektivelementer ("F" Low Dispersion) og tre SLD (Special Low Dispersion) objektivelementer. Selv ved maksimal blændeåbning dannes der et skarpt billede på fokusplanet med flot kontrasten med en smuk blød bokeh uden for fokusområdet som fremhæver motivet. Med en forvrængning på 1% eller mindre og en sagittal komaflare korrigeret til grænsen, viser den konsistente optiske egenskaber over hele sensorfladen. Dette er det ultimative normalobjektiv med stor lysstyrke, der har opløsning der modsvare 8K og samtidig en smuk bokeh.


Designet til brug under alle fotograferingsforhold

Vand- og olieafvisende belægning på frontlinselementet, kombineret med støv og stænksikker konstruktion, sikrer fremragende ydeevne, selv under de mest krævende optageforhold. Autofokus med høj hastighed fanger øjeblikkeligt motivet, takket være HSM (Hyper Sonic Motor) med en opdateret algoritme.

 

SIGMA CINE Objektiver

SIGMA Art seriens optiske design er udbygget og videreført i "SIGMA CINE-objektiv" for at skabe professionelt videoproduktionsudstyr, som er blevet brugt i forskellige filmsituationer. Takket være den overlegne optiske ydeevne kan objektiverne understøtte opløsning på 50 millioner pixel eller højere i stillbillede fuldformat og opfylde 8K-krav til videoteknologi med høj opløsning. Indenfor avancerede Cine-objektiver tilbyder SIGMA 10 faste objektiver fra 14mm til 135mm, der er kompatible med 35mm fuldformatskameraer i faste brændvidder i FF High Speed Prime. SIGMA leverer også et zoomobjektiv i FF Zoom-serien og to zoomobjektiver der er kompatible med super 35 i højhastigheds zoom-serien.


Tilbehør inkluderet:

  • Modlysblænde (LH878-01)
  • Objektivdæksel bag og front
  • Objektivtaske
Producent Sigma
Kategori Objektiv
Objektiv type Prime
Brændvidde type Normal
Objektiv mount L (Leica)
Kompatible mounts L (Leica/Panasonic/Sigma)
Fullframe Ja
Special elementer/coatings 3 FLD + 3 SLD elements
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Intern fokus Ja
Modlysblænde Yes
Linseelement / Gruppe 16 / 12
Maks synsvinkel 56.8°
Nærgrænse 40 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde F/1.4
Mindste blænde F/16
Brændvidde 40 mm
Diameter 88 MM
Længde 131 MM
Vægt 1200 G
Filter diameter 82 mm