Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON 11-20MM F/2,8 DI III-A RXD SONY E-MOUNT

TAM116500
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Kompakt f/2,8 ultravidvinkel fra Tamron

Den nye 11-20mm f/2,8 er verdens første ultravidvinkel zoom optik med fast blænde f/2,8 til Sony E-mount APS-C kameraer. Trods den lysstærke f/2,8 er det en meget lille og let optik (kun 86,2mm længde).
Det gør den til et perfekt match til de kompakte APS-C Sony kameraer.

Takket være det alsidige zoomområde kan brugere tage ultra vidvinkel billeder til landskaber og arkitektur, men med samme optik er det muligt også at lave tættere beskæringer til for eksempel miljø portrætter eller street photography på 20mm. tilsvarende 30mm på et full frame kamera.
Tamron 11-20mm blot 335g hvilket gør det utrolig let af en f/2,8 zoom optik at være.

Vejrforseglet og stærk konstruktion

Den optiske konstruktion består af 12 elementer i 10 grupper. To GM (Glass molded aspherical) der sikrer høj skarphed i hele billedet, fra hjørne til hjørne. Et XLD element (extra low dispersion) og to LD (low dispersion) sikrer skarpe billeder med stor korrektion for optical aberrations.
Objektivet benytter også Tamrons BBAR-G2 belægning der minimerer ghosting og flares og øger kontrasten ved bagbelyste billeder.
Med denne kombination af belægning og glas elementer er du sikret et skarpt billede, med naturlige farver og flot bokeh.
Tamron 11-20 f/2,8 har desuden en meget kort minimum focus afstand på bare 15cm når du tager billeder på 11mm og nærgrænse på 24cm ved at indstille objektivet på 20mm.
Objektivets konstruktion er vejrforseglet og en fluor belægning sikrer at støv og regndråber ikke efterlader så mange spor på frontglasset.
Kompatibelt med mange af de funktioner du finder i Sony kameraer, herunder fast hybrid AF, øje AF og arbejder desuden med en RXD stepping motor (fokusmekanisme) der sikrer en nærmest lydløs, hurtig og præcis autofokus, perfekt til video.

Producent Tamron
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Wide-angle
Objektiv mount E (Sony)
Kompatible mounts E (Sony)
Fullframe Nej
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Linseelement / Gruppe 12/10
Nærgrænse 15 CM
Blændelameller 7 stk.
Største blænde 2,8
Mindste blænde 16
Brændvidde 11-20 mm
Diameter 73 MM
Længde 86.2 MM
Vægt 335 G
Filter diameter 67 mm