Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON 17-70MM F/2,8 DI III RXD VC FUJI X-MOUNT

TAM120652
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fuji X

Kompakt og let all-round zoom designet til Fujifilm-kameraer, som sikrer en fremragende billedkvalitet med den store blænde på f/2,8 i hele zoomområdet.

Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD er et alsidigt allround-objektiv, der fungerer godt i en række forskellige situationer. Det er kompakt, let og med et zoomområde, der passer til de fleste typer fotografering. Takket være den alsidige brændvidde fungerer det fantastisk til landskabsfotos i vidvinkeltilstand og skarpe portrætter med en cremet bokeh i teletilstand. Objektivet har også en minimum fokusafstand på 19 cm, så det kan også bruges til makrofotografering. På trods af alt dette har det også en lysstærk blænde på f/2,8 over hele zoomområdet.

Objektivet er udstyret med Tamrons populære RXD steppingmotor, der giver en hurtig og præcis autofokus med glidende fokusovergange. Alt dette sammen med en minimal Focus breathing gør det lige så perfekt til både fotografering og video 17-70mm f/2,8 anvender Tamrons højt ansete, proprietære VC-billedstabilisering for at maksimere objektivets naturlige optiske ydeevne. Den reducerer den forringelse af billedkvaliteten, der skyldes mindre kamerarystelser, som ofte vil forekomme under håndholdte optagelser med langsom lukkerhastighed under dårlige lysforhold. Under videooptagelser forbedres billedstabiliseringens ydeevne i forhold til konventionelle modeller takket være udnyttelse af AI-teknologi.

Den optiske konstruktion af 17-70mm f/2,8 består af 16 elementer i 12 grupper. To GM-elementer (Glass Molded Aspherical) og et hybrid asfærisk linseelement er præcist arrangeret for at opretholde højopløsningsydelse fra kant til kant. Objektivet har en fugtbestandig konstruktion og Fluorin-belægning gør frontelementet smuds- og vandafvisende og dermed brugbar selv under barske vejrforhold.

Nøglefunktioner

  • Kompakt – 119.6 mm lang
  • Stor blænde på f/2,8 i hele zoomområdet
  • Nærgrænse 19 cm
  • Modstandsdygtig over for fugt
  • 9 blændeblade som giver en cremet bokeh
Producent Tamron
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Normal,Tele,Wide-angle
Objektiv mount X (Fuji)
Kompatible mounts X (Fuji)
Fullframe Nej
Billedestabilisator Ja
Autofokus Ja
Linseelement / Gruppe 16/12
Nærgrænse 19 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde 2,8
Mindste blænde 22
Brændvidde 17-70 mm
Diameter 74.6 MM
Længde 119.6 MM
Vægt 530 G
Filter diameter 67 mm