Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON 28-200MM F/2,8-5,6 DI III RXD SONY E-MOUNT

TAM114195
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron 28-200mm f/2,8-5,6 DI III RXD - Sony E-Mount

Med Tamron 28-200mm f/2,8-5,6 Di III RXD til Sony E har du evnen til at skifte fra vidvinkel til tele på et øjeblik, uden at skulle skifte objektiv. Det er ideelt til rejser og situationer, hvor du har behov for hurtigt at kunne skifte brændvidde, eller når du bare har brug for at dit udstyr er let og kompakt. På trods af sin lysstyrke og det store zoomområde er objektivet kun 117mm langt og vejer bare 575g.

Zoomområdet gør objektivet nyttigt til stort set alt fra vidvinkelfotografering af åbne landskaber til portrætter og dyrefotografering. Derudover er det et fremragende makro objektiv med en nærgrænse på 19cm ved 28mm net, med et forstørrelsesforhold på 1:3,1. Ved 200mm er nærgrænsen 0,8m, med en forstørrelsesforhold på 1:3,8. Dette gør det muligt at fange fantastiske nærbilleder med smuk bokeh ved hjælp af den store blænde.

Hurtig, nøjagtig og støjsvag Tamron 28-200mm f/2,8‐5,6 Di III RXD er udstyret med den populære RXD AF-trinmotor, specielt tilpasset den fokuseringsteknologi, der bruges i spejlfrie systemkameraer. Den er hurtigt, nøjagtigt og meget støjsvagt og fungerer derfor godt til videooptagelse og giver glatte overgange. Den understøtter også Sonys Quick Focus Manual Switch (DMF) og Eye AF-funktionen.

Tamron har haft en kompromisløs tilgang til at designe objektivet. For at opnå maksimal optisk ydeevne er der benyttet flere typer specielle linseelementer - inklusive 2 LD (Low Dispersion) og et XLD (Extra Low Dispersion) linseelement - dette er for at minimere kromatisk aberration og give en fantastisk billedkvalitet fra kant til kant. Objektivet er vejrbestandigt takket være interne gummipakninger, og frontlinsen har en fluorbelægning, der afviser regndråber, fedt og snavs, samt gør det lettere at holde rent.

Producent Tamron
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Normal,Tele
Objektiv mount FE (Sony)
Kompatible mounts E (Sony)
Fullframe Ja
Macro Ja
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Linseelement / Gruppe 18/14
Nærgrænse 19 CM
Blændelameller 7 stk.
Største blænde 2,8-5,6
Mindste blænde 16-32
Brændvidde 28-200 mm
Diameter 74 MM
Længde 117 MM
Vægt 575 G
Filter diameter 67 mm