Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON 28-75MM F/2,8 DI III RXD SONY E-MOUNT

TAM109823
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD er et lysstærkt, men også kompakt og let standard zoomobjektiv skabt til Sony E-systemkameraer med full-frame-sensor. Det fungerer også glimrende på kameraer med APS-C-sensorer.

Objektivet er vejrbestandigt med indvendige gummipakninger, og frontlinsen har en beskyttende fluorbelægning, der afviser regndråber, olie, fingeraftryk samt snavs og gør den lettere at rengøre.
 

Meget lydsvag autofokus, ideel til video

Autofokussystemet er baseret på en nyudviklet stepmotor kaldet Rapid eXtra-Silent Stepping Drive (RXD), der er specielt udviklet til den fokusteknologi, der anvendes i spejlløse systemkameraer. Det er hurtigt, præcist samt meget lydsvag og fungerer derfor også rigtig godt under videooptagelser.

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD understøtter desuden Sonys hurtige omskiftning til manuel fokusering (DMF, Direct Manual Focus) samt til Eye AF, der automatisk stiller skarpt på øjnene.

Objektivet har en nærgrænse på blot 19 cm på vidvinkel-indstillingen, hvilket giver en forstørrelse på 0.34x. Det betyder, at du kan tage et fantastisk nærbillede af et motiv og samtidig få dele af omgivelserne med på dit foto!
 

Avanceret optik

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD har en avanceret optisk konstruktion med 15 linseelementer opdelt i 12 grupper. Konstruktionen indeholder linseelementer af både XLD- og LD-glas med lav farvespredning for at modvirke kromatisk aberration. Der er også benyttet et asfærisk og to hybrid-asfæriske linseelementer til at maksimere skarpheden på alle blændeåbninger og brændvidder.

Objektivet er desuden udviklet til at give en blød og smuk baggrundssløring (bokeh) og er derfor udstyret med ni blændelameller, der sikrer en afrundet blændeåbning.Kort sagt, så er det et fantastisk zoomobjektiv, der kan bruges til alt fra landskabsfotografering og rejser til portrætter og familiebilleder!

 

Vigtige funktioner

  • Lysstærk, kompakt og let standard zoomobjektiv til Sony E-fatning
  • Bygget til full-frame, men kan også bruges på APS-C kameraer
  • Høj optisk kvalitet ved alle brændvidder og blændeåbninger samt flot bokeh (baggrundssløring)
  • Stepping motor (Rapid eXtra-silent stepping Drive, RXD) sikrer hurtig, lydløs og præcis fokus
  • Ideel til videooptagelse takket være den ekstremt lydsvage autofokus
  • Understøtter Sonys Eye-AF og DMF (Direct Manual Focus)
  • Nærgrænse på kun 19 cm (i vidvinkelindstilling) giver en maksimal forstørrelse på 0.34x
  • Vejrforseglet hus samt frontlinse med fluorbelægning