Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON 28-75MM F/2.8 DI III VXD G2 FOR E-MOUNT

TAM117625
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron 28-75mm f/2,8 Di III VXD G2

  • Stærkt forbedret optisk ydelse, herunder autofokus, og nye justeringsmuligheder
  • Let, kompakt design med vægten lagt på brugervenlighed plus en filterstørrelse på 67mm
  • Kompatibel med mange kamerafunktioner, herunder hurtig hybrid autofokus og øjenprioriteret autofokus

Tamron28-75 mm f/2,8 Di III VXD G2 objektivet er efterfølgeren til 28-75 mm f/2,8 Di III RXD, der er et populært zoomobjektiv. Det nye objektiv er resultatet af en løbende udvikling og kundefokuserede forbedringer. Tamron 28-75 mm f/2,8 VXD G2 har overtaget sin forgængers populære, kompakte størrelse og kommer med en ny optikopbygning, der er baseret på et ændret design for at forbedre billederne. Funktionerne på objektivet er kompatible med de seneste modeller af digitale kameraer, der har en større opløsning.

Drevsystemet til autofokus bruger Tamrons fokusmekanisme VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) med lineær motor og leverer hurtigere og mere præcis autofokus.

Med en minimumsmotivafstand (Minimum Object Distance – MOD) på 0,18 m i den brede position og et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:2,7 leverer objektivet avancerede resultater ved nærbilleder. Det har også et nyt design, der giver større anvendelighed og et bedre ergonomisk greb. Tamron er gået forrest, når det kommer til kompakte standardzoomobjektiver med hurtig blænde til spejlfrie kameraer, og det nye 28-75 mm f/2,8 G2 er et ægte avanceret objektiv til hverdagsbrug.

Objektiv har et nyt design, der bliver kendetegnende for Tamrons objektiver i fremtiden. Grebet er forbedret ved at ændre teksturen på overfladen af zoomringen og fokusringen, hvilket samtidig gør betjeningen nemmere. Ydersiden af objektivet er i en skinnende sort farve, der er blankere end tidligere modeller. Slidstyrken er øget, og det er vanskeligere at ridse objektivet.

Visse indvendige dele er også forbedrede. Resultatet er en generelt mere smidig anvendelighed. Tamron har også justeret modstanden og drejningsmomentet i zoomringen, der gør betjeningen blødere og mere præcis.

 

Få mest muligt ud af dit Tamron-objektiv

Den nye software "TAMRON Lens Utility", er specielt udviklet af Tamron til at konfigurere TAMRON Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 og  Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD.

Du tilslutter dit objektiv med et UBS-C kabel direkte til computer. Man kan tilpasse funktionerne og opdatere firmwaren direkte gennem objektivet. Du kan bl.a. tilpasse fokus funktioner som A-B Fokus, Fokus Preset, Lineær MF osv.

 

Download TAMRON Lens Utility software her  https://www.tamron.jp/en/product/software/lensutility.html

Producent Tamron
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Normal,Wide-angle
Objektiv mount FE (Sony)
Kompatible mounts E (Sony)
Fullframe Ja
Billedestabilisator Nej
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Modlysblænde Included
Linseelement / Gruppe 17/15
Nærgrænse 19 CM
Blændelameller 9 stk.
Største blænde 2,8
Mindste blænde 22
Brændvidde 28-75 mm
Diameter 75.8 MM
Længde 117.6 MM
Vægt 540 G
Filter diameter 67 mm