Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

TAMRON 70-300MM F/4.5-6.3 DI III RXD FOR NIKON Z

TAM121194
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD for Nikon Z

  • Verdens mindste og letteste telezoom i sin klasse
  • Modstandsdygtig over for fugt
  • Fremragende opløsning fra ende til anden
  • Fantastisk anti-refleksevne

Tamron styrker Nikon Z-systemet med verdens mindste og letteste super telezoom i sin klasse, Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD.

Det er et alsidigt objektiv, der er velegnet til flere forskellige situationer såsom sport, vilde dyr og portrætter. Super telezooms er ofte store og klodsede, men ikke denne. Det vejer kun 580 g og måler kun 150,3 mm, men leverer stadig en fantastisk billedkvalitet og er designet til at matche størrelsen på Nikons Z-mount-kameraer.

Objektivets konstruktion består af 15 linser i 10 grupper. Et LD (Low Dispersion) linseelement reducerer kromatisk aberration. Ved 300 mm, en almindeligt anvendt telebrændvidde, leverer konstruktionen en fremragende opløsning fra den ene ende til den anden. Den nye zoom skaber ekstremt skarpe og klare billeder i hele zoomområdet takket være Tamrons BBAR-belægning, som er verdenskendt for sin store anti-refleksevne.

Objektivet har en fugtafvisende konstruktion, hvilket gør det muligt at fotografere udendørs selv under barske vejrforhold. Autofokus drives af den usædvanligt støjsvage og hurtige RXD steping-motor og gør det muligt for brugerne at opretholde et knivskarpt fokus selv på motiver som er i konstant bevægelse.
Takket være den exceptionelt støjsvage AF fungerer objektivet fremragende i situationer, der kræver et lavt støjniveau, f.eks. ved videooptagelse.

Det nye 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD kan nemt bruges med den dedikerede Tamron Lens Utility-software til hurtige og nemme firmwareopdateringer.

Producent Tamron
Kategori Objektiv
Objektiv type Zoom
Brændvidde type Tele
Objektiv mount Z (Nikon)
Fullframe Ja
Autofokus Ja
Vejrbestandig Ja
Modlysblænde Included
Linseelement / Gruppe 15 Elements / 10 Groups
Nærgrænse 80 CM
Blændelameller 7 stk.
Største blænde f/4,5
Mindste blænde f/6,3
Brændvidde 70-300 mm
Diameter 77 MM
Længde 150.3 MM
Vægt 580 G
Filter diameter 67 mm