TV-studie til fast pris

Professionelt TV-studie

...til et fast beløb om måneden

Invester i nyt tv-studie - inklusiv finansiering

Hos Goecker kan vi rådgive dig om valg af kamera, lys, lyd og alt det øvrige tilbehør.

Du finder alle de store brands hos Goecker: Sony, Canon, Fujifilm, Nikon, DJI, Blackmagic, RED og et kæmpe udvalg i videolys, mikrofoner, stativer og streamingudstyr.

I vores webshop finder du hele det stor udvalg, men du er også velkommen i vores butik i København, hvor du også kan se vores eget tv-studie. Her kun du se og prøve de forskellige løsninger i praksis.

Når du har valgt den udstyrspakke, som passer til din produktion, så står vi klar til at hjælpe med en eventuel finansiering via finansiel leasing. Læs mere nedenfor.

 

Hos Goecker kan du sammensætte dit video-studie helt efter dine ønsker. Du kan eksempelvis starte med et eller to kameraer, eller som her en 3 kamera-løsning med fjernstyrede PTZ kameraer. Mulighederne er mange - spørg Goecker for rådgivning.


Finansiel leasing

Ved finansiel leasing købes udstyret af et finansieringsselskab eller en bank, som derefter stiller det til rådighed for brugeren (dig) på nærmere aftalte vilkår. Finansiel leasing er regnskabsmæssigt sidestillet med køb. Det betyder, at investeringen skal opføres i din balance, og regnskabsmæssigt afskrives i henhold til dine normale afskrivningsprincipper.
Når leasing-aftalen udløber skal du som leasingtager finde en køber til udstyret (det kan være dig selv), til en på forhånd aftalt pris, typisk 5% af udstyrets oprindelige anskaffelsespris. Skattemæssigt fradrages leasing-ydelserne løbende over aftalens løbetid.

Hvem kan vælge finansiel leasing?
Finansiel leasing henvender sig til momsregistrerede erhvervskunder.
Når leasing-aftalen udløber skal du som leasingtager finde en køber til udstyret (det kan være dig selv), til en på forhånd aftalt pris, typisk 5% af udstyrets oprindelige anskaffelsespris.

Fordele ved finansiel leasing

 • Du sparer dit likvide beredskab til andre formål
 • Du får en særdeles konkurrencedygtig finansiering, også sammenlignet med træk på kassekredit
 • Du kan selv vælge løbetiden, f.eks. 24, 36 eller 48 måneder
 • Skattemæssigt er leasingydelserne løbende fradragsberettigede
 • Når du leaser gennem Goecker, tilbydes du automatisk en meget attraktiv all-risk forsikring, der er væsentlig billigere, end hvis du selv skal forsikre dit nye udstyr. Læs mere her.
 • Vi samarbejder med Ikano Bank, som er en velafprøvet spiller i markedet for seriøs og konkurrencedygtig erhvervsleasing.

Vi kan nu, meget nemt og hurtigt, undersøge dine muligheder for at få en godkendelse til en leasingfinansiering. Klik på linket nedenfor:

Klik her for leasingansøgning

Se eksempler på leasingydelser nedenfor:

Dit køb Ved leasing i 36 mnd.* Ved leasing i 48 mnd.*
25.000,- 860,- 670,-
50.000,- 1.720,- 1.340,-
75.000,- 2.495,- 1.965,-
100.000,- 3.300,- 2.590,-

* eksemplerne er baseret på en variable rente, uden forhøjet førstegangsydelse. Alle beløb er oplyst ekskl. moms. Ovenstående beløb er inkl. all-risk forsikring.

ØVRIGE OMKOSTNINGER:

 • Restværdi 5%.
 • Aftaler under 25.000,- ekskl. moms pålægges etableringsgebyr på kr. 875,-

Om Goecker

Goecker er en professionel foto/videoforretning, med masser af høj faglig viden og mange års erfaring. Her finder du stort udvalg indenfor både foto, video og tilbehør.

Fakta om Goecker:
 • Goecker har hovedsæde på Svanevej, i Københavns nordvestkvarter
 • Goecker har filial i Risskov ved Aarhus og på Södermalm i Stockholm
 • Goecker koncernen har 40 ansatte
 • Goecker koncernen har den højest mulige kreditværdighed, AAA
 • Goecker koncernen råder også over eget værksted, som tilbyder reparationer af kameraer og tilbehør
 • Goeckers kunder findes blandt virksomheder, offentlige institutioner og foto/videoentusiaster
 • Goecker er 100% dansk ejet virksomhed